Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.
Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe jury Texel Culinair bekend

Cultuur

"Wildplukker" en Ecomareconservator Arthur Oosterbaan, kottervisser Biem van der Vis, schrijver Ronald Giphart, culinair recensent Jacques Hermus, burgemeester Michiel Uitdehaag en de nieuwe voorzitter Egon Verstraeten vormen dit jaar de jury van Texel Culinair dat van 9 tot 11 september gehouden wordt.

Zij zullen de de meer dan honderd gerechtjes beoordelen op het evenement dat in het teken staat van de Noordzeevis en wildpluk. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. Texel Culinair in het teken van de Noordzeevis en wildpluk.

Fien Quartel, Jari Ellen en Jef Mets op het hoofdveld van SV De Koog.
"Zonder jeugd, geen ziel" Algemeen 1 minuut geleden
Afbeelding
Portrettekenaars exposeren Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Past je bouwplan binnen de regels? Algemeen 3 uur geleden
Iriserende wolken.
De Lezersfoto - Iriserende wolken Algemeen 6 uur geleden 1
Afbeelding
Eigenwijs biertje bij Jumbo Texel Algemeen 22 uur geleden 6
Afbeelding
Binnenlocatie in nieuwe 'Terug in de tijd' Algemeen gisteren 6
De versierde optocht door Oosterend, voorafgegaan door de drumband.
Regen deert Koningsdagvierders niet Algemeen 27 apr, 11:15 6
Afbeelding
Texel 7 zaalvoetbalkampioen Sport 27 apr, 10:30 10