Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.
Culinair trekt jaarlijks zo'n 15.000 bezoekers.

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Nieuwe jury Texel Culinair bekend

Cultuur

"Wildplukker" en Ecomareconservator Arthur Oosterbaan, kottervisser Biem van der Vis, schrijver Ronald Giphart, culinair recensent Jacques Hermus, burgemeester Michiel Uitdehaag en de nieuwe voorzitter Egon Verstraeten vormen dit jaar de jury van Texel Culinair dat van 9 tot 11 september gehouden wordt.

Zij zullen de de meer dan honderd gerechtjes beoordelen op het evenement dat in het teken staat van de Noordzeevis en wildpluk. De deelnemende restaurants op het eiland gebruiken typisch Texelse ingrediënten en wedijveren op Texel Culinair met hun culinaire gaven. Texel Culinair in het teken van de Noordzeevis en wildpluk.

Afbeelding
Eigenwijs biertje bij Jumbo Texel Algemeen 2 uur geleden 4
Afbeelding
Binnenlocatie in nieuwe 'Terug in de tijd' Algemeen 6 uur geleden 6
De versierde optocht door Oosterend, voorafgegaan door de drumband.
Regen deert Koningsdagvierders niet Algemeen 7 uur geleden 4
Afbeelding
Texel 7 zaalvoetbalkampioen Sport 8 uur geleden 9
Aansprekende bewegwijzering in Castricum.
De Lezersfoto - De juiste richting Algemeen 10 uur geleden 2
Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 22 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's gisteren
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 26 apr, 15:10