Het Grote Texelse Sinterklaasfeest met De Sint & Friends band.
Het Grote Texelse Sinterklaasfeest met De Sint & Friends band.

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Bral, Sint en gospel in Evenementenhal

Cultuur

In de laatste maanden van 2021 organiseert De Krim Texel nog een aantal bijzondere evenementen in Evenementenhal Texel. Tijdig reserveren is gewenst, het aantal plaatsen is gelimiteerd.

Oudejaarsconference Sjaak Bral


Bijschrift - Credit

In deze vrolijke voorstelling blikt Bral terug op het verslaan van het Coronavirus. Maar serieus wordt het allerminst. Met scherpe grappen en liedjes laat hij zien hoe Covid de wereld domineerde en hoe alles weer terug was bij het oude normaal. Ga lachend de laatste weken van 2021 tegemoet.
De conference vindt plaats op zaterdag 13 november 2021 in Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 20:00 uur. Een ticket voor de show kost €19,50 per persoon. Tickets kunnen besteld worden via: www.krim.nl/sjaak-bral.

Grote Texelse Sinterklaasfeest


Op de dag voor de verjaardag van de Goedheiligman organiseert ‘De Sint & Friends band’ een gezellig verrassingsfeest voor Sinterklaas. Deze show voor de hele familie zit vol met liedjes, dansjes en toffe spelletjes. Maar wat is dat nou? Wat bederft de feestpret? Feestjespiet is het cadeau voor Sinterklaas vergeten. Oh nee, hoe zal dat aflopen? Help je mee?
De Grote Texelse Sinterklaasshow vindt plaats op zaterdag 4 december 2021 in Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 14:30 uur. Een ticket voor de show kost €13,50 per persoon. Tickets via: www.krim.nl/sintshow.

Shirma’s Christmas Gospel Sessions


Tijdens dit concert zingt zij nummers van haar eerst kerstalbum Shirma’s Christmas Gospel Sessions. Het programma wordt aangevuld met andere soulklassiekers zoals ‘Go tell it on the mountain’, ‘I won’t complain’ en ‘Let it snow’. Maar ook kerstklassiekers zullen de revue passeren. Wat dacht u van ‘Driving home for christmas’ en ‘All I want for christmas’.

Shirma’s Christmas Gospel Sessions vindt plaats op dinsdag 28 december 2021 in Evenementenhal Texel. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Een ticket voor de show kost €22,50 per persoon. Tickets via: www.krim.nl/shirma-rouse.

De kaartverkoop voor alle evenementen loopt rechtstreeks via De Krim Texel. Entree is inclusief parkeren en garderobe

Tijdens de voorstelling gelden de COVID-19 richtlijnen van het RIVM.

Afbeelding
Goede doelen wandeltocht vanaf De Waldhoorn Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
Oudste zeehond Ecomare dood Algemeen 5 uur geleden 13
Afbeelding
Plan huidverbetering van a tot z in De Koog Gezondheid 9 uur geleden
Afbeelding
Texelaars doen mee aan Walk for KiKa Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Met een missie terug op Texel Algemeen 26 sep., 16:15 3
Afbeelding
Nieuw lid voor Raad van Toezicht STM Algemeen 26 sep., 16:12 1
Afbeelding
Diabetes Challenge succesvol afgesloten tijdens Texel Halve Marathon Sport 26 sep., 15:11 4
Afbeelding
Mensen thuis ondersteunen met hun bezigheden Gezondheid 26 sep., 12:30 12