Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vacature Landal Beachpark Texel en Vogelmient

Algemeen Vacatures

Wij zijn op zoek naar een 

Algemeen Medewerker (fulltime of parttime)

Bijdragen aan een zorgeloze vakantie voor onze gasten, dat is waar ik blij van wordt! Jij werkt bij onze technische dienst maar bent ook achter de Front Office (receptie) te vinden. Een echte spin in het web die van aanpakken weet. 

Over de functie
Genieten en volledig tot rust komen. Dat kan bij Landal Beach Park Texel en het naastgelegen park Landal Vogelmient. De prettige vakantiewoningen, prachtige omgeving en gastvrije medewerkers zorgen voor een heerlijk verblijf. En de eerste indruk? Die bepaal jij! Bij alles wat jij doet, ga jij voor de beste kwaliteit. Jij zorgt samen met je collega’s dat de gasten van het park een vakantiegevoel ervaren en direct kunnen genieten vanaf het moment dat zij aankomen.

Jouw Functie
Je controleert in en om de vakantiewoningen of alles goed op orde en schoon is en je signaleert en meldt eventuele verstoringen en/of lost ze op;

  • Daarnaast ondersteun je de collega’s van de Front Office (receptie);

Jouw Profiel
Jij wilt een grote bijdrage leveren aan de totale indruk op onze parken. Jij maakt deel uit van het team dat er voor zorgt dat de vakantiewoningen en andere faciliteiten van het park schoon en netjes zijn voor de ultieme beleving van de gast. Je hebt een oog voor detail, je werkt graag in teamverband en je kunt ook goed zelfstandig te werk gaan. Je vindt het prettig om de handen uit de mouwen te steken en je bent gastvrij, servicegericht en collegiaal ingesteld. Verder:

  • Je respecteert deadlines en kunt goed met druk omgaan
  • Je houdt van aanpakken, van orde en van netheid
  • Je spreekt Nederlands. Kennis van andere talen zoals Duits is een pre

Wij bieden
Natuurlijk een topdeal. In deze vakantiesfeer zul jij zeker geen heimwee krijgen. Jij wordt warm ontvangen binnen jouw gezellige en informele team waar jij je zeker snel thuis zult voelen. Jij bent nou eenmaal de belangrijkste gast voor ons! Er zijn volop mogelijkheden om je intern te ontwikkelen en door te groeien binnen de Europese marktleider van de recreatiebranche.

• Een jaarcontract: omdat we je eerst goed willen leren kennen en jij ons natuurlijk (proeftijd twee maanden conform CAO Recreatie)
Jouw salaris ligt tussen de € 2.201,94 en € 2.586,59 bruto (per maand op fulltime basis)* Elke 25ste van de maand is het payday

Verder bieden we o.a. opleidingsmogelijkheden en kortingen op onze parken als je zelf op vakantie gaat. Kijk daarvoor maar eens op www.jobs.landal.comDaar kun je ook solliciteren.

*Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek, wat gelijk staat aan een werkweek van 5 dagen. Indien je een parttime dienstverband hebt, worden jouw salaris en vakantiedagen naar rato berekend.




Schetsontwerp van het kunstwerk in het Thijssehuis.
Zoeken naar kleuren kunstwerk Thijssehuis Algemeen 5 uur geleden
Vlnr: Arco Garritsen en Jan Jacob Rab van de Zestig van Texel met in hun midden Jaap Witte.
Jaap Witte wint Schapenroosterbokaal en Lopertje Sport 9 uur geleden 2
De hoogwerker is paraat in de Molenstraat voor controle van de schoorsteen.
Brandweer in actie na brandmelding Algemeen gisteren
Fien Quartel, Jari Ellen en Jef Mets op het hoofdveld van SV De Koog.
"Zonder jeugd, geen ziel" Algemeen 28 apr, 14:13
Afbeelding
Portrettekenaars exposeren Cultuur 28 apr, 12:00
Afbeelding
Past je bouwplan binnen de regels? Algemeen 28 apr, 10:30
Iriserende wolken.
De Lezersfoto - Iriserende wolken Algemeen 28 apr, 08:00 4
Afbeelding
Eigenwijs biertje bij Jumbo Texel Algemeen 27 apr, 16:00 6