Het artikel in de bijlage Vrij van de Telegraaf.
Het artikel in de bijlage Vrij van de Telegraaf.

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Telegraaf lovend over Texelse gin

Divers

De Texelse gin doet het goed in een artikel dat zaterdag in de Telegraaf heeft gestaan.

Culinair recensent Felix Wilbrink, geregeld aanwezig op Texel, was er aangenaam verrast over toen hij vorige week op het Beach Food Festival in Oudeschild een glas in handen gedrukt kreeg.

"Deze gin smaakt bijzonder lekker", aldus Wilbrink in het artikel. De duindoorn en de vlierbloesem die erin zitten, zorgen volgens hem voor de lekkere smaak.

Hij is ook enthousiast over Jaco Spek en Kees Groenewoud, de stokers van de Texelse gin. "Dat zijn nu eens geen leuke jongens uit de horeca, maar wetenschappers. Een bioloog en een natuurkundige die eens wat anders wilden."

Er wordt ook aandacht besteed aan de Texelse gin die binnenkort acht maanden lang met de Tres Hombres de zee opgaat en gerijpt wordt in gebrande Franse eikenhouten vaten.


Artikel in de bijlage Vrij van de Telegraaf.

Cor Zijm bovenop zijn eigen meierblis.
De Lezersfoto - Vreugdevuren op Texel Algemeen 2 uur geleden 4
Afbeelding
Het uitwerken van je bouwplan Advertorials 15 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Medewerker Gemeentewinkel 17 uur geleden
Lassie beleeft een nieuw avontuur met haar baasje Flo op de boerderij.
Jeugdsentiment: Lassie is terug in bioscoop Algemeen 20 uur geleden 1
Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 2 mei, 20:10
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 2 mei, 18:00
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 2 mei, 14:00 37
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 2 mei, 12:00 1