De Stemoproep van Team VVD-Texel

Politiek Vanuit de lokale politiek

Beste Texelaars, De afgelopen periode hebben wij laten zien hoe belangrijk stabiliteit is en die stabiliteit willen we ons eiland in de toekomst blijven bieden.



Wie ons verkiezingsprogramma van 4 jaar geleden erbij pakt zal merken dat wij uw vertrouwen waard zijn. Vrijwel alle punten die hierin staan zijn in de afgelopen periode waargemaakt of momenteel in uitvoering.

Ook voor de komende periode heeft team VVD Texel een eerlijk, haalbaar programma. Geen luchtfietserij om stemmen te trekken met iets dat we niet kunnen waarmaken, en we claimen geen successen van andere partijen. Het is een samenhangend geheel, een visie voor de toekomst. U hebt niets aan losse kreten of details die misschien even lekker klinken, maar op den duur daar niets bijdragen aan ons mooie eiland.

Er is nog iets wat wij waarmaken: verjonging en verfrissing van de kieslijst. Wij hebben een groep enthousiaste Texelaars aan ons gebonden, met zeer verschillende achtergronden en expertises. Zij zijn allemaal bereid hun aandeel te leveren voor de Texelse politiek. We gaan de kennis die ze meebrengen de komende jaren koppelen aan de onderwerpen waarin zij thuis zijn. Uiteraard in samenwerking met enkele vertrouwde gezichten, voor de nodige politieke ervaring. Op deze manier zorgen we voor een stabiele toekomst, met mensen waarop u kunt bouwen.
Doeners, geen dromers.

Een stem op ons is een stem op een toekomstbestendig Texel. Wij zullen ons vol overgave inzetten, zodat ook uw en onze kinderen een toekomst op Texel hebben. Stem daarom morgen Lijst 2, VVD Texel

Team VVD Texel

Nick Ran; Albert Huisman; Jur Schuiringa; Robin Koenen; Isabel Boschma van der Star; Joost Albers; Jan Aris Eelman; Carmen van der Werff; Paul Kaak; Ireen Boekel; Joren Bakker; Dennis van der Kooi; Anita Huisman; Jan van Wijk; Martijn Rosman; Grischa de Winter

Bent u nieuwsgierig naar ons verkiezingsprogramma?
Klik hier voor Team #VVDTexel voor een stabiel en zelfstandig Texel

Lassie beleeft een nieuw avontuur met haar baasje Flo op de boerderij.
Jeugdsentiment: Lassie is terug in bioscoop Algemeen 1 minuut geleden
Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 17 uur geleden
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 20 uur geleden
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen gisteren 37
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 2 mei, 12:00 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 2 mei, 08:00
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 1 mei, 13:53
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4