Johan Kunst is zaterdag bij Keukencentrum Texel.
Johan Kunst is zaterdag bij Keukencentrum Texel. Foto: Keukencentrum Texel

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Messenslijpen bij Keukencentrum

Algemeen

De vakkundige messenslijper Johan Kunst komt zaterdag aanstaande (16 oktober) weer naar Keukencentrum Texel aan de Bernhardlaan in Den Burg. 

Hij komt twee keer per jaar op Texel en heeft veel vaste klanten waaronder horeca die alle koksmessen door hem laten slijpen. Alle tafelmessen, keukenmessen, koksmessen, broodmessen en scharen kunnen door hem geslepen en gekarteld worden, ook Aziatische messen met een afwijkende slijphoek. Speciale messen kan hij meenemen om thuis te slijpen, waar hij nog meer soorten slijpstenen heeft. Advies is om de messen in de week van tevoren te brengen zodat de slijper kan inschatten hoeveel werk er klaar ligt. De vorige keer ging hij tot laat in de avond door om alles af te krijgen. De messen kunnen op zaterdag 16 oktober of maandag 18 oktober opgehaald worden binnen een tijdsblok om de drukte te spreiden.

Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 15 minuten geleden
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 2 uur geleden 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 6 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur gisteren
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32
De meierblis in Den Burg.
Meierblissen op Texel ontstoken Algemeen 30 apr, 20:00 1
Gezelligheid in Den Burg in 2023. Dit jaar ruimt de gemeente alle banken en hutten van tevoren op.
Redactie zoekt mooiste meierblisfoto's 2024 Oproep 30 apr, 10:30