Afbeelding
Foto: Gerard Timmerman

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Vermeulen en Welzorgwerken gaan samenwerking aan

Algemeen

Met Vermeulen Bikes uit Den Hoorn heeft Welzorg Nederland B.V. op Texel een voorkeursleverancier gevonden die de reparaties voor Wmo-hulpmiddelen van de gemeente Texel gaat uitvoeren.

Welzorg Nederland bedient als hulpmiddelenleverancier het eiland vanuit vestiging Schagen als het gaat om levering, reparaties en onderhoud van hulpmiddelen. Aangezien er op Texel zelf geen fysieke vestiging aanwezig is, is manager Service bij Welzorg: “Wij willen het onze cliënten zo makkelijk mogelijk maken. Heb je een reparatie nodig aan bijvoorbeeld je aangepaste fiets, rolstoel of scootmobiel? Dan kun je sinds april terecht bij Vermeulen Bikes.” Om het nog makkelijker te maken voor de cliënten én de gemeente: alle financiële afhandeling gebeurt zonder tussenkomst van de cliënt. “Ook hier hoeven onze cliënten zich geen zorgen om te maken. Welzorg en Vermeulen Bikes regelen de financiële zaken met elkaar. Onze cliënt kan zorgeloos weer zijn of haar pad vervolgen.” Voor het periodieke onderhoud kunnen cliënten nog gewoon contact opnemen met Welzorg. Voor kleine en grote reparaties kunnen cliënten zich wenden tot Vermeulen Bikes. Sander Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Bikes: “Wij zijn trots dat wij ons zelf de eerste partner van Welzorg op Texel mogen noemen. En bent u niet in staat om zelf uw rolstoel, scootmobiel of aangepaste fiets bij ons te brengen, dan halen wij die gewoon op.” Aangezien Vermeulen Bikes zich een aantal jaren geleden deels heeft gespecialiseerd in aangepaste fietsen en scootmobielen, is een samenwerking met Welzorg een mooie toevoeging voor cliënten op Texel. Voor directe storingen en onderhoud kan er contact op worden genomen met Welzorg of Vermeulen Bikes. Beide partijen gaan voor een goede samenwerking zodat de cliënten op Texel snel en vakkundig worden geholpen.

Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 1 uur geleden
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 3 uur geleden
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 7 uur geleden 24
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 9 uur geleden 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 13 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 1 mei, 13:53
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32