Sportvereniging De Koog

Winst competitiestart De Koog

De Koog heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen thuis gewonnen van St Boys uit Sint Maarten. (Nh) In de eerste helft kregen de eilanders een handvol mogelijkheden om te scoren, maar toch werd pas in de staart van de wedstrijd het net getroffen. Voor de thee waren er een aantal serieuze kansen voor Cor Bijpost, Alex Daalder en Sander de Haan, maar met de rust keken de Kogenaren nog steeds tegen een 0-0 stand aan. St Boys, dat aantrad met oud Koog trainer Jan Loew, moest het vooral van het harde werken hebben. Voetballend gezien was De Koog de bovenliggende partij, echter, eenvoudig ging het voor de thuisploeg allerminst. In het slot van de wedstrijd, omstreeks de 82e minuut scoorde Rick Sluitpost uit een knappe één, twee met Joren Bakker de langgekoesterde 1-0. Hiermee bezorgde hij De Koog de eerste drie punten van het prille voetbalseizoen.