Vakantie op eigen eiland. Met Hotelweek Texel bieden Boutique Hotel De Smulpot en  Boutique Hotel Texel de mogelijkheid voor een voordelig hotelverblijf op Texel.
Vakantie op eigen eiland. Met Hotelweek Texel bieden Boutique Hotel De Smulpot en Boutique Hotel Texel de mogelijkheid voor een voordelig hotelverblijf op Texel. Foto: Videolux

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Hotelweek bij Hotel De Smulpot en Hotel Texel

Algemeen

De Texelse Hotelweek is van start gegaan. Tot 27 oktober kunnen mensen een overnachting boeken bij Boutique Hotel De Smulpot en Boutique Hotel Texel voor slechts €37,50 per persoon, inclusief ontbijt, in de periode november 2019 tot maart 2020. Het is de tweede editie van de Hotelweek, na het succes van vorig jaar. Boeken kan via texelsehotelweek.nl.

Nancy Hopmans van Boutique Hotel De Smulpot en Marianne Langeveld van Boutique Hotel Texel hebben hun krachten vorig jaar gebundeld. Het resultaat: de Texelse Hotelweek. VVV Texel steunt dit initiatief. 

Een ideale mogelijkheid om het echte vakantiegevoel en gastvrijheid op eiland te voelen en van te genieten. Dus verras je man, vrouw, vriend(in) regel evt. een oppas en boek volgende week je eigen mini break op www.texelsehotelweek.nl.

Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 13 minuten geleden
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 2 uur geleden
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 6 uur geleden 18
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 8 uur geleden 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 1 mei, 13:53
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32