Logo texelsecourant.nl
Foto: Ed Vorst

Lola Bakker wint opnieuw Rabotop

  Sport

Lola Bakker heeft wederom een wedstrijd gewonnen in de Rabotop Noord-Holland, een regionale mountainbikecompetitie die bestaat uit zeven wedstrijden.

Waar Lola Bakker uitkomend voor Cycling Team Texel vorige week op het terrein van HRTCDOK in Den Helder nog nipt eerste werd, liet ze in Heerhugowaard zien hoe het anders kon. Op een parcours met heel veel prut, plassen, glibberen en glijden had Bakker een goede start. Ze lag meteen op kop en na iedere ronde werd haar voorsprong op de nummer twee Sandy van der Pols groter. Het was behoorlijk ploeteren en hopen dat de onderdelen van de fiets heel bleven. In de laatste ronde hoorde ze dan ook haar derailleur kraken, maar met een riante voorsprong op de rest van het veld was de overwinning een feit.

De volgende uit de reeks is Hoorn over twee weken. Echter op 29 oktober eindelijk weer een thuiswedstrijd en zal RabotopNH Texel na 5 jaar weer aandoen. De organisatie is dan in handen van Wielersport Texel. Meer informatie over deelname volgt op de websites: www.rabotopnh.nl en www.wstexel.nl.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Moet de gemeente meebetalen aan het onderhoud van fietspaden van Staatsbosbeheer.Reageren!