Logo texelsecourant.nl
Foto: Fysio Burgwal

Start to run begint weer

  Sport

Wie wil beginnen met hardlopen, is welkom op de cursus Start tot Run die zondagmorgen 24 september om half tien begint.

Wolbert Broere: "Je zult ervaren dat hardlopen leuk en ontspannen is. Je moet alleen de eerste stap zetten en na zeven weken trainen op zondag en een of twee doordeweekse trainingen ben je klaar voor Start to finish, een testloop van drie kilometer. We sluiten het feestelijk af met koffie, thee en appeltaart en uitreiking certificaat."

De groep traint bij voorkeur in de Dennen en begint bij het Turfveld. De training begint met een warming-up en eindigt met een cooling-down. In de training wordt veel aandacht besteed aan de techniek van het hardlopen. Deelnemers krijgen elke week via de mail van Start to Run het huiswerk. Zondag wordt getraind met de groep en doordeweeks één of twee individuele trainingen.

Meer informatie bij Yakultstarttorun.nl, waar ook kan worden ingeschreven. De cursus is voor jong en oud. ( vanaf 14 jaar) Voor deelname hoef je niet fit te zijn of over een goede conditie te beschikken, daar wordt tijdens de cursus aan gewerkt Voor wie twijfelt of wil kennismaken is er maandag 18 september om 19.00 naar onze atletiekbaan in Den Burg een gratis proefles. Meer informatie bij Wolbert Broere en/of Cees Timmer, trainers van AV Texel. Mobiel tel. 06 21674653 (Wolbert).

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

reageer als eerste
Meer berichten

Wat vindt u?

Moet de gemeente meebetalen aan het onderhoud van fietspaden van Staatsbosbeheer.Reageren!