Logo texelsecourant.nl
Spelers en begeleiders van JO12-1 met de nieuwe kleding.
Spelers en begeleiders van JO12-1 met de nieuwe kleding. (Foto: Willem Oosterhof)

Nieuwe kleding voor spelers Texel'94 JO12-1

  Sport

De spelers van Texel'94 JO12-1 zijn in nieuwe trainingspakken en nieuwe tenues gestoken.

Ad Harman en Marleen Groen van restaurant De Compagnie zorgden voor de trainingspakken, de TX10 en TX20 van Frido Boom en Herman Blom zorgden voor de nieuwe tenues.

Texel'94 JO12-1 is een talentvolle ploeg die in de bekerwedstrijden alle wedstrijden won en slechts één gelijkspel moest toestaan.

In de competitie heeft de ploeg van Mark Keijzer en Hans Witte nu twee wedstrijden gespeeld waarvan één gewonnen en één verloren. Op de foto poseren de spelers trots hun nieuwe outfit.

Achterste rij van links naar rechts: Herman Blom (TX10 en TX 20), Mark Keijzer (begeleider), Hans Witte (begeleider), Ad Harman en Marleen Groen (De Compagnie)

Middelste rij van links naar rechts: Pieter Daalder, Stije Keijzer, Sam Westra, Luca Ritzema, Nijs Harman, Jorre Blom en Teun van der Slikke

Voorste rij van links naar rechts: Hugo Rentenaar, Senne Blom, Pieter Moerbeek en Denzel Daalder.

Voor de oplettende lezer: in de Texelse Courant is per abuis een verkeerde tekst onder de foto van JO12-1 gekomen. Bovenste is de juiste.

Voetbalvereniging Texel'94 heeft ondanks het afnemen van het aantal kinderen op Texel nog steeds bloeiende jeugdafdeling. Iedere week weer vinden meer dan 200 jonge voetballers in de leeftijd van 5 tot 18 jaar weer de weg naar Sportpark Zuid om daar de trainingen te bezoeken en wedstrijden te spelen. Er zijn ook veel Texelse bedrijven die bereid zijn om de jeugdteams te ondersteunen.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ga speulen met Ouwe Sunderklaas:Reageren!