Martine van Huntum en haar team zijn al jaren de specialist in gezichtsbehandelingen.
Martine van Huntum en haar team zijn al jaren de specialist in gezichtsbehandelingen. Foto: Rosalin Deen

Beauty Outline is de personal trainer voor je huid

Advertorials Advertorial

“Door de juiste werkstoffen te gebruiken word je huid strakker en vitaler. Doe je dat niet, dan hebben behandelingen eigenlijk geen zin. Vergelijk het met sporten: je kunt bewegen wat je wil, maar als je alleen maar ongezond eet, is het vechten tegen de bierkaai. Bij Beauty Outline zijn we de personal trainer van de huid.”

Aan het woord is Martine van Hintum, eigenaresse van de schoonheidssalon in De Koog. We spraken haar onlangs al vaker en deze keer wil ze het graag hebben over huidverbetering. “Wij zijn hier al jaren in gespecialiseerd en zijn ons altijd blijven bijscholen. Daarnaast hebben we geïnvesteerd in de meest geavanceerde technologie, wat leidt tot het beste resultaat.”

Men kan bij Beauty Outline terecht voor tal van huidverbeterende behandelingen, een kleine opsomming: microdermabrasie (een pijnloze techniek om uw huid gladder, zachter en frisser te maken), micro-needling, de zuurstofbehandeling en een fruitzuurbehandeling, ook in kuurverband te boeken bij de salon aan de Nikadel in De Koog. 

“Verder kun je hier terecht voor cupping en de Japanse Head spa, waar we al eerder over vertelden. Stuk voor stuk behandelingen die uitstekend geschikt zijn om huidveroudering tegen te gaan en/of rimpels zachter te maken.”

In de afgelopen jaren heeft Beauty Outline zich ontwikkeld tot specialist op het gebied van huidverjonging, couperose, acnebehandelingen en behandelingen tegen roos, een zeer droge hoofdhuid of psoriasis. Daarnaast werkt de salon al twaalf jaar samen met een cosmetisch arts die eens in de zes weken naar het eiland komt. “We werken met de nieuwste technieken, geschikt voor ieder huidtype en we maken een persoonlijk plan dat begint met een huidanalyse, zodat we weten welke aanpak het beste bij de klant past.”

Met eindelijk mooi weer vraagt de redacteur nog even naar zonbescherming. “Grappig dat je dat vraagt. Een sunfactor is het hele jaar heel belangrijk. UV is ook in de winter aanwezig. Bij ons zijn ook diverse crèmes en make-up met sunfactor, zodat men zaken kan combineren: een verzorgd uiterlijk en bescherming.” 

Alle verschillende behandelingen zijn ook terug te vinden en te boeken op de website van de schoonheidsspecialist, beautyoutline.nl. Wie vragen heeft kan ook altijd even bellen naar 06 - 82 38 02 69.

Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig! - Femke Halsema Algemeen 6 uur geleden
Bordje bij paal 9.
De Lezersfoto - Zand erover Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Vacature Service Monteur Texel 23 uur geleden
De kranten zijn met een jaar vertraging te vinden op de site van het Regionaal Archief.
Texelse Courant van 1887 tot 2022 in digitaal Regionaal Archief Algemeen gisteren
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Regisseur voor het Huis van Ontwikkeling gisteren
Afbeelding
Zeepaardjes naar zee Algemeen 17 mei, 14:48
Afbeelding
Twee vacatures bij Kabeltex 17 mei, 14:22
In de Royal Opera House voorstelling zondag deze keer klassiek ballet met Het Zwanenmeer.
Strangers, Furiosa en Zwanenmeer in bios Algemeen 17 mei, 13:30