Logo texelsecourant.nl
Foto: Willem Sangers

Zomercrossen AV Texel van start

  Sport

Bij paal 28 start woensdag 10 juli de eerste in een serie van zeven strandlopen. Inschrijven vanaf 19.00 uur op het terras van het paviljoen. Senioren lopen 4 of 8 kilometer. Jeugd tot en met 12 jaar loopt een afstand van 1200 meter. De laatste editie is op 21 augustus. De start is om 19:30 uur op het strand.

Op zondagochtend 14 juli houdt Atletiek Vereniging Texel de eerste van zeven zomercrossen bij Bospaviljoen 't Turfveld aan de Nattevlakweg in De Dennen. De laatste loop is op 25 augustus. Inschrijven kan vanaf  10:00 uur bij Het Turfveld, de start is 10:30 uur. Jeugd tot en met 12 jaar loopt 1000 meter. Oudere jeugd kan 2 kilometer lopen. Volwassenen kunnen kiezen uit 4,15 of 8,3 kilometer, een onverhard parcours met heuveltjes door De Dennen.

Voor beide lopen geldt een inschrijfgeld van €2,- (jeugd tot en met 12 jaar) en €5,-. AVT-leden genieten korting. Men krijgt een blijvende herinnering en voor de jeugd zijn er prijzen te verdienen voor de eerste drie jongens en meisjes. Ook dingt iedere deelnemer mee in de loterij na afloop.

De uitslagenlijsten komen op www.avtexel.nl. Inlichtingen zijn te verkrijgen bij Rita Dogger 313387. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik ga speulen met Ouwe Sunderklaas:Reageren!