Logo texelsecourant.nl
"Natuurlijk een foto over de zomer, gemaakt op 20 juli jl. bij paal 12."
"Natuurlijk een foto over de zomer, gemaakt op 20 juli jl. bij paal 12."
De lezersfoto

De lezersfoto - Bijna drie jaar topfoto's

  Ingezonden

De lezersfoto, alweer bijna drie jaar een wekelijkse rubriek op de website. En nog steeds stromen de meest prachtige foto's op de redactie binnen. Ondergaande zonnen zijn nog steeds een populair onderwerp, zo is ook te zien in bovenstaande foto van Marja Graaf. Lezersfoto's kunnen naar de redactie gemaild worden. Iedere week wordt één foto uitgekozen voor de vrijdagkrant. Deze week was dat een foto van Aris Bremer. 

Deze drie natuurfoto's zijn gemaakt door Henk Leyen. 
Strandkunstenaars. Fotograaf Luciëtte van Hezik schreef er het volgende bij: "Wie heeft deze mooie schelpenmandala bij paal 9 gemaakt?
Lovis uit Duitsland maakte met zijn vader de andere PR van Texel bij paal 9."


Deze stillevens werden gemaakt door Janet Brouwer. 

"Een kring om de maan dat zal wel gaan maar een kring om de zon daar huilen vrouwen en kinderen om. Een gezegde uit de visserij  wereld,vertelt  dat het slecht weer wordt", schrijft Theo Buren op 15 juli. In de nacht van zaterdag op zondag kwam de regen inderdaad met bakken uit de lucht. 

Ingmar de Boer zocht het eens niet in de natuur. Hij maakte deze foto van de bijna voltooide uitbreiding van De Lindeboom.

"Het wad bij eb en oostenwind met aan de horizon "de overkant"", schrijft Aris Bremer. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!