Ivy en Astrid.
Ivy en Astrid. Foto: Fedde Koster

Dit artikel is geschreven door
Eva Groot

Redacteur Texelse Courant

“Terug in liefdevolle verbinding met jezelf”

Gezondheid Gezond & Fit

Onrust in je lichaam? Een vol of hoofd? Slapeloosheid of faalangst? Niet lekker in je vel? Of wil je heerlijk ontspannen? Of je klachten nu vaag of concreet zijn: iedereen is welkom bij de Praktijk voor Healing en Spiritualiteit van Astrid van der Vis en Ivy Blom.

“Soms zitten mensen vast”, vertelt Astrid. “Door een behandeling, bijvoorbeeld een healing, reading of coaching, kun je weer in je eigen kracht komen, zodat je opnieuw in verbinding komt met jezelf en je hart en de energie weer vrij kan gaan stromen.” In hun praktijk maken Ivy en Astrid gebruik van Integrated Energy Therapy (IET). “Deze healing is een bijzondere, zachte en toch krachtige behandeling, waarbij energieblokkades en klachten op zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel niveau worden verholpen, zodat het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd”, vertelt Ivy. Astrid: “Deze vorm van therapie kwam in 2021 op ons pad en voelde als thuiskomen.”  

Ivy en Astrid ontmoetten elkaar enkele jaren geleden bij een opleiding tot medium, waar al gauw bleek dat ze samen een goede klik hebben. Dankzij hun band bleken ze elkaar energetisch te versterken. “Zodoende kwamen we op het idee om samen een praktijk te openen. Als we samen behandelingen geven, vullen we elkaar aan, in het voordeel van de cliënt. En bij duo-behandelingen merken we het ook: dan beginnen we tegelijk en eindigen we tegelijk, zonder dat we dat hebben afgesproken.”  

Behalve een healing, reading of coaching staat ook een ‘access bars’-behandeling op de flyer. “Deze behandeling is geschikt voor mensen met een vol hoofd. We ruimen via punten op het hoofd als het ware de ‘harde schijf’ op. Mensen ervaren na afloop meer ruimte en rust in hun hoofd”, vertelt Astrid. “Allemaal energetisch, maar als quantumfysica wel wetenschappelijk. En als het hoofd is opgeruimd, stoppen wij ‘good vibes’ terug”, lacht Ivy. “Zelf vinden we het magisch. Uniek aan ons is denk ik dat we, vanwege ons mediumschap, in de behandelingen een ‘extraatje’ kunnen meegeven: soms krijgen we boodschappen door. Daar hoef je niets mee, maar voor sommige mensen kan dit helpend of helend zijn.” Ook voor kinderen kunnen de behandelingen geschikt zijn. Astrid: “Bijvoorbeed als ze niet kunnen slapen, last hebben van onrust, verlatingsangst of faalangst. Bij jonge kinderen kunnen we de energetische behandeling - omdat zij nog zo ‘open’ staan - op afstand doen, bijvoorbeeld als ze slapen.” 

“De reactie die we het meest horen tijdens de nagesprekken, is dat mensen zich onstpannen voelen en tegelijkertijd weer energie hebben. Soms komen tijdens of na de behandeling emoties los, die lang vast hebben gezeten. Dat kan voor opluchting en ontspanning zorgen en is een stapje in de richting van weer in je eigen kracht staan, waardoor je weer voluit kunt leven.”

De (duo-)behandelingen kunnen ook op afstand of online worden gegeven. Astrid en Ivy hebben nog meer leuke plannen op stapel staan, zoals het organiseren van vrouwencirkels, miniretraites en healingavonden. Ben je benieuwd wat Astrid en Ivy voor jou kunnen betekenen? Astrid is te bereiken via tel. 06-29492858; Ivy via tel. 06-20799694.

Afbeelding
Dwaalgast bij de ijsbaan Algemeen 16 uur geleden 26
Afbeelding
Texelse Bierbrouwerij doneert €10.364,- aan Texelse Vuurtoren Algemeen 17 uur geleden 6
Afbeelding
Nieuwe locatie voor Kerstconcert Artex Wereldkoor en Folky Vibes Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Sint op toeristische toer Algemeen 27 nov., 16:40 1
Afbeelding
Denise Betsema op de weg terug Algemeen 27 nov., 12:17 5
Afbeelding
Dorpsbezoeken Sinterklaas niet zonder slag of stoot Algemeen 26 nov., 13:30
Afbeelding
Goede Doelen Sint brengt cadeau mee voor kinderboerderij Algemeen 26 nov., 11:12
Afbeelding
De lezersfoto - Uit koers Algemeen 26 nov., 08:30