Logo texelsecourant.nl
Foto: Omring
Gezond & Fit

"Zonder alarmknop kan ik niet thuis blijven wonen"

  Gezondheid

'Personenalarmering? Dat heb ik helemaal niet nodig' is vaak de eerste reactie. Maar veel mensen zijn er uiteindelijk heel blij mee. "Anders zou ik niet eens meer thuis kunnen wonen", zegt mevrouw Beintema, die al drie keer op de alarmknop heeft gedrukt nadat ze was gevallen.

Op 76-jarige leeftijd kreeg mevrouw Beintema een beroerte. Eenmaal thuis ging het goed, maar ze was nog wel een beetje instabiel. "Mijn kinderen wonen wat verder weg en als ik ten val kom, zijn zij niet in de buurt om mij te helpen. Daarom stelden ze voor dat ik personenalarmering zou nemen."

24/7 bereikbaar

Het personenalarm van Omring is een zender met een knop en kan om de hals of als armband worden gedragen. U kunt kiezen wie er gebeld wordt: een familielid, een bekende of Omring. In het laatste geval is er 24 uur per dag en zeven dagen per week een professionele hulpverlener beschikbaar.

Het werkt

Mevrouw Beintema koos voor Omring. Daar is ze maar wat blij mee, want ze heeft in één jaar al drie keer op haar alarmknop gedrukt. "Telkens stond er meteen iemand klaar. Dat vond ik zó fijn! Personenalarmering neemt bij mij veel zorg en onrust weg. Bij mijn kinderen trouwens ook. En waarom zou je het niet doen? Dat zendertje ziet niemand en je voelt niet dat je het draagt!"

Meer weten?

Wilt u meer weten over personenalarmering? Neem contact op met onze klantenservice via 088 – 206 79 99 of mail naar info@omring.nl.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De snelheid op de verbindingswegen van en naar alle Texelse dorpen op 80 km/uur houden of naar 60 km/uur?Reageren!