Felicia Siebert en Boy Schuiling van restaurant 't Pakhuus serveren op de haven een gerecht met octopus.
Felicia Siebert en Boy Schuiling van restaurant 't Pakhuus serveren op de haven een gerecht met octopus.

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Sfeer, muziek, gezelligheid en lekker eten tijdens Amusetour Oudeschild

Divers

Veel gezelligheid en sfeer tijdens de Amusetour vrijdagavond op de haven van Oudeschild. 

Restaurants, eetcafé's cateringbedrijven, de vismarkt en anderen schotelden deelnemers een keur aan lekkere hapjes en drankjes voor. Een vissershaven waardig stond er veel vis op het menu, variërend van oesters tot octopus en van palingsoep tot salade met kokkels. Eén en ander fraai opgediend, de amuses oogden als ware kunstwerkjes. Geserveerd met witte wijn of een ander toepasselijke drankje. Ter opluistering werd er ook muziek gemaakt, zoals door Gone to de beach en Roxi Jasper. Rutgert Oosterhuis van 't Sop voer deelnemers van de oude haven naar De Compagnie. Er was veel belangstelling voor de Amusetour. 

Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig! - Femke Halsema Algemeen 7 uur geleden
Bordje bij paal 9.
De Lezersfoto - Zand erover Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Vacature Service Monteur Texel gisteren
De kranten zijn met een jaar vertraging te vinden op de site van het Regionaal Archief.
Texelse Courant van 1887 tot 2022 in digitaal Regionaal Archief Algemeen 17 mei, 16:00
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Regisseur voor het Huis van Ontwikkeling 17 mei, 15:49
Afbeelding
Zeepaardjes naar zee Algemeen 17 mei, 14:48
Afbeelding
Twee vacatures bij Kabeltex 17 mei, 14:22
In de Royal Opera House voorstelling zondag deze keer klassiek ballet met Het Zwanenmeer.
Strangers, Furiosa en Zwanenmeer in bios Algemeen 17 mei, 13:30