Logo texelsecourant.nl
Daisy, Yentel en Shelsy met een nummer uit The Lion King.
Daisy, Yentel en Shelsy met een nummer uit The Lion King. (Foto: Jeroen van Hattum)

Prijzen verdeeld bij finale playbackshows

  Cultuur

Oosterend (twee keer), De Koog en Oudeschild zijn zaterdagavond met de prijzen naar huis gegaan bij de Texelse finale van de playbackshows in Oudeschild.

Jim Kaercher uit De Koog werd eerste in de onderbouw jeugd (met 'Natural' van de Imagine Dragons) en Daisy, Yentel en Shelsy uit Oosterend werden eerste in de bovenbouw van de jeugd. Zij deden 'Dan ben ik de baas van het land' uit The Lion King.

Ceren Buijsman en Kiara Wetsteen uit Oudeschild werden eerste bij de OSG-jeugd met 'Proud Mary' van Tina Turner en Beyoncé. De eerste plaats bij de volwassenen was voor Elfriede Dennenberg en Eline Jongejan uit Oosterend. Zij playbackten 'You can call me Al' van Paul Simon.

Den Hoorn ging niet met overwinningen naar huis. Den Burg en De Cocksdorp waren niet vertegenwoordigd bij de finale, omdat daar geen playbackshows waren geweest.

Het zag er allemaal gezellig uit in dorpshuis 't Skiltje, alleen het licht was niet helemaal passend bij de show waardoor de mimiek van de deelnemers niet goed te volgen was. De presentatie van de playbackshow was in handen van Willem Anton Schagen.


Ceren Buijsman en Kiara Wetsteen.


Elfriede Dennenberg en Eline Jongejan.

De dames van GOS met 'Nooduitgang' van Het Goede Doel.

'Summer nights' uit de musical Grease.

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.Reageren!