Logo texelsecourant.nl
Mama Mia 2 - Here we go again draait vanaf 18 juli.
Mama Mia 2 - Here we go again draait vanaf 18 juli. (Foto: Jonathan Prime)

Win kaarten voor ABBA-film via Facebook

  Cultuur

De hoofdfilm van Cinema Texel is deze week Skyscraper 3D. Vanaf 18 juli komen er drie nieuwe films, waaronder Mama Mia 2 - Here we go again. Op de Facebookpagina van de Texelse Courant is het tot maandag mogelijk om hier twee vrijkaarten voor te winnen.

Mama Mia 2 - Here we go again

Mama Mia: Zing, dans, lach en word opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen.

Skycraper

Dwayne Johnson speelt de hoofdrol in Skyscraper. Will Ford is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Wanneer hij voor een opdracht in China is, breekt daar ineens brand uit in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld. Will wordt beschuldigd hier achter te zitten. Terwijl hij op de vlucht slaat moet Will de eigenlijke daders vinden om zijn naam te zuiveren en tegelijkertijd zijn familie zien te redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.

Het volledige programma

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!