Logo texelsecourant.nl
Duketown Slim.
Duketown Slim. (Foto: Texelblues )

Texelblues tijdens de Lange Juni

  Cultuur

In het kader van Lange Juni houdt Texelblues een promotiemiddag voor de 32ste editie van het Texelblues Festival. Op zaterdag 15 juni is er in het Glazen Paleis er een optreden van Duketown Slim.

Met een resonator (gitaar) op schoot, een koffertje vol met blues harpjes en de bezwerende ritmes van zijn voetzolen, gromt en zingt Duketown Slim zich een weg door oude klassiekers. Nummers van onder andere Robert Johnson, Muddy Waters, Big Bill Broonzy en andere grootheden uit de rijke blues geschiedenis worden onder de loep genomen, afgewisseld met authentiek klinkend eigen werk. Dat de blues niet alleen over misère hoeft te gaan, bewijst deze 'bossche bluesman' wanneer hij het genre serveert met een vrolijke knipoog en een vlotte babbel. De muziek bracht Duketown Slim in het verleden door heel Nederland, Duitsland en verschillende plekken in de Verenigde Staten. Met zijn eerlijke, rauwe stemgeluid en kundig gitaarspel is hij een aanrader voor iedere bluesliefhebber.

Early Bird Tickets

Tijdens dit optreden kan de trouwe Texelblues liefhebber alvast voordelig een TB Weekend Passepartout inclusief Plus Concert ticket kopen. Normale prijs is €30,-, op 15 juni is de speciale 'Early Bird Prijs' €25,-. Met dit ticket is men verzekerd van het optreden van Julian Sas. Plus Concert Zondag 13 oktober geeft Julian Sas het afsluitende concert tijdens de 'Texeler Bier Blues Night'. Voor Julian Sas is het alweer 17 jaar geleden dat hij een spetterend optreden verzorgde op het Texelblues festival. Let wel, de 'Texeler Bier Blues Night' is een Plus-Concert. Je kunt hiervoor een extra ticket kopen voor 5,- euro alleen icm een dag- of weekend passe-partout

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ieder dorp zou een toeristisch informatiepunt moeten krijgen.Reageren!