Logo texelsecourant.nl

Voedselbank en Lions zamelen koffiepunten in

De Stichting Broodnodig op Texel en Lions Club Texel zamelen deze maand gezamenlijk koffiepunten van Douwe Egberts in voor de voedselbank op Texel.

De ingezamelde koffiepunten worden bij Douwe Egberts omgewisseld voor pakken koffie die in de voedselpakketten worden gedaan. De koffiepunten kunnen gedoneerd worden in dozen die bij de supermarkten van Koot in Oosterend, Kalverboer in Oudeschild en Goënga in Den Hoorn staan. De dozen staan ook bij de Jumbo in Den Burg en De Koog en bij de Plus in De Cocksdorp. Koffiepunten kunnen eveneens worden ingeleverd bij het Rode Kruisgebouw aan de Jonkerstraat in Den Burg.

Volgens coördinator Josje van de Berk van de voedselbank zou het mooi zijn als mensen thuis kijken of zij nog ergens koffiepunten hebben liggen waar niets mee gebeurt. 'Laten liggen is zonde, je kunt er andere mensen een dienst mee bewijzen." De inzamelingsactie loopt tot 31 december.

Texelaars die koffiepunten willen aanmelden, kunnen contact opnemen met Josje van de Berk (06-19179598) of Jeroen van Hattum (06-13676650).

De voedselbank en de Lions zamelden vorig jaar ook al samen koffiepunten in. Dat was toen goed voor bijna 250 pakken koffie waarvan de voedselbank vrijwel het hele jaar gebruik heeft kunnen maken.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!