Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Samenwerking Plus en Van het Wad

Algemeen

Plus Hooijschuur en visrestaurant Van het Wad uit De Cocksdorp hebben de koppen bij elkaar gestoken en een kerstdiner pakket ontwikkeld. Erwin Goënga en Bas Vogel hebben een pakket samengesteld dat bestemd is voor twee personen en bestaat uit een drie-gangen diner dat kant en klaar is.

Het diner wordt bereid door Bas Vogel en de verkoop is in handen van Plus Hooijschuur. De pakketten kunnen ook geleverd worden, waardoor ze ideaal zijn voor de toerist die met de kerst in een huisje zit. "Het concept is nieuw voor Texel. De twee ondernemers zijn deze samenwerking aangegaan aangezien beide bedrijven het verkopen van lokale producten erg belangrijk vinden en het pakket bestaat dan ook uit zoveel mogelijk Texelse producten", vertelt Bas Vogel.

Het kerstdiner bestaat uit drie gangen en is kant en klaar. Het enige dat de klant moet doen is het verwarmen van de hoofdgerechten. Elk pakket is voor twee personen. De klant kan een keuze maken tussen een vis- of vleeshoofdgerecht. In het pakket zit een duidelijke omschrijving hoe de producten verwarmd dienen te worden.

De pakketten kunnen tot 17 december worden besteld bij de Plus in De Cocksdorp. Op zondag 23 december en maandag 24 december kunnen de pakketten worden opgehaald. Bij grotere bestellingen kunnen de pakketten bezorgd worden.

Burgemeester Mark Pol en raadslid Nick Ran legden zaterdagavond een krans op de Algemene Begraafplaats in Den Burg ter gelegenheid van Dodenherdenking.
Eerbiedwaardige Dodenherdenking Texel Algemeen 20 minuten geleden
Pepijn Dros en Gelein Jansen in gesprek met elkaar.
Podcast Terugkijken: Tussen twee vuren Algemeen 9 uur geleden
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig #46 Yvon Jaspers Algemeen 10 uur geleden
Cor Zijm bovenop zijn eigen meierblis.
De Lezersfoto - Vreugdevuren op Texel Algemeen 13 uur geleden 4
Afbeelding
Het uitwerken van je bouwplan Advertorials 3 mei, 18:30
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Medewerker Gemeentewinkel 3 mei, 16:35
Lassie beleeft een nieuw avontuur met haar baasje Flo op de boerderij.
Jeugdsentiment: Lassie is terug in bioscoop Algemeen 3 mei, 14:00 1
Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 2 mei, 20:10