Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Betere ranking van uw website met bedrijvengids

Algemeen

Sinds kort is de bedrijvengids online te vinden op de website Texelsecourant.nl, de plaats om het bedrijf snel vindbaar te maken voor de klanten. Op een bedrijfspagina is ruimte voor alle informatie over het bedrijf, NAW-gegevens inclusief klikbare email, openingstijden, link naar de bedrijfswebsite en eventueel naar eigen sociale mediakanalen, een logo, foto(s), een kaart met de locatie van het bedrijf (klikbaar voor navigatie) en indien aanwezig op YouTube of Vimeo een videopresentatie.

"De ondernemer stuurt ons de door hem/haar gewenste tekst, foto's en links en wij maken de pagina voor u op. Tussentijdse aanpassingen, zoals bijvoorbeeld gewijzigde openingstijden of een andere foto, kunt u aan ons doorgeven. Dan passen wij dit aan", vertelt Marketingmanager Duncan Whyte.

Hij vervolgt: "maandelijks wordt de website van de Texelse Courant bezocht door ruim 65.000 unieke bezoekers en dit levert ruim 500.000 pageviews per maand op. (Bron: Google Analytics). De vindbaarheid in zoekmachines is mede afhankelijk van het aantal websites dat naar de pagina van een bedrijf verwijst. Hoe hoger de ranking van een dergelijke website is, hoe beter dit van invloed is op de vindbaarheid van de gebruiker. De website van de Texelse Courant heeft door het grote aantal maandelijkse bezoeken een zeer hoge ranking en daar kunnen onze klanten nu van mee profiteren."

Maar er zijn meer voordelen. "Een bedrijfspagina krijgt een unieke URL waarin de bedrijfsnaam is verwerkt, zodat dit zeker aan de vindbaarheid zal bijdragen. Dus niet een nummer zoals bij andere bedrijfspagina's op Texel, die uiteindelijk alleen maar bijdragen aan de ranking van de website waar deze pagina staat. Daarnaast is de pagina volledig aangepast om ook goed toonbaar te zijn op mobiele schermen."

Voor bedrijven en ZZP-ers die geen website nodig hebben, is dit naast de al genoemde voordelen een uitstekend en goed vindbaar alternatief voor een dure website. Een goed vindbare bedrijfspagina op de website van de Texelse Courant kost de gebruiker per maand slechts € 7,95. Om hetzelfde SEO Google resultaat via bijvoorbeeld AdWords te realiseren, is men jaarlijks een veelvoud kwijt. Voor informatie over een bedrijfspagina kan men contact opnemen met Duncan Whyte of Mark Randsdorp via 0222 36 26 00 of sales@lenr.nl.

Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 1 uur geleden 1
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 2 uur geleden 3
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 19 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1
Afbeelding
Kunstlezing over Frans Hals bij Artex Cultuur 26 mrt, 10:15