Martine van Hintum in de winkel van Beauty Outline.
Martine van Hintum in de winkel van Beauty Outline. Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Beauty Outline maakt ruimte voor plannen

Algemeen Advertorial

“December is feestmaand en daarom hebben we te gekke korting op tal van producten in onze winkel. Van kleding tot sierraden en van horloges tot parfums. Ook hebben we de zondag voor kerst weer muziek van Roxi Jasper in Beauty Outline.”

‘Hele decembermaand kortingen op topmerken’

Martine van Hintum vertelt duidelijk niet alles. Lachend stelt ze: “Klopt, we hebben ruimte nodig, want we gaan iets heel leuks doen. Maar daarover vertel ik pas in januari meer.”

De komende maand speelt Martine bijna zelf voor Sinterklaas. Er worden flinke kortingen weggegeven. “Bij schoenen van Guess bijvoorbeeld het tweede paar gratis en bij kleding geldt het tweede kledingstuk voor vijftig procent korting. Je kunt bij ons terecht voor een complete feestoutfit, inclusief mooie pumps of laarsjes. Het voordeel bij de sieraden van Buddha to Buddha variëert van dertig tot vijftig procent.”

Wat de wensen ook zijn, voor kerst is ieder cadeau bij Beauty Outline te vinden. Zo zijn er horloges van merken als Guess, Cluse,  iXXXi, Zinzi, Rosefield, Davis en VNDX. Ook hier zitten in december flinke kortingen op. 

Wie zijn partner wil verrassen met een geurtje, doet er verstandig aan om deze maand langs te gaan bij Beauty Outline, waar het Nederlandse merk Otentic flink is afgeprijsd. Wie het dan nog niet heeft gevonden, geen paniek. Gedurende de hele decembermaand zijn er nog veel meer leuke aanbiedingen.

Je zou bijna denken dat het opheffingsuitverkoop is bij de Beautysalon in De Koog, maar daar hoeven we ons volgens Martine absoluut geen zorgen over te maken. “Zeker niet. Het is gezellig druk en we hebben nog altijd heel veel plezier met het hele team. Voor zowel de winkel als met de salon hebben we weer genoeg ideeën voor het komende jaar, maar eerst de feestmaand. In dat licht hebben we bijvoorbeeld ook verschillende advent kalenders met mooie cadeaus.”

Roxi Jasper

Op zondag 24 december is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie: Roxi Jasper zingt tussen 11:00 uur en 17:00 uur kerstmuziek in de winkel. “Ze doet dit dus al zeven jaar en ze komt ook nu ze niet meer op het eiland woont. Er komen ook altijd allemaal kinderen meezingen. Daarnaast is er een hapje en een drankje en een cadeautje voor iedere betalende klant. Bovendien kan men de visagie laten doen, zodat je op en top aan het kerstdiner kunt plaatsnemen.”  

De salon is in december uiteraard ook gewoon geopend voor diverse behandelingen.

Beauty Outline

Nikadel 30

De Koog

Beautyoutline.nl

Henk Cornelissen.
Texel deze Week 29 februari 2024 Algemeen 3 uur geleden
Het gemeentehuis aan de Emmalaan in Den Burg.
Inloop gemeentehuis voor vragen over WOZ Algemeen 8 uur geleden
Zonsopkomst boven het wad bij De Cocksdorp.
Opwarming Waddenzee op NPO 2 bij Focus Algemeen 11 uur geleden
Natuurcoach Erika Waaijer in de duinen.
Mooi, Gezond & in Balans Wandelcoach Erika: De natuur als spiegel Advertorials 15 uur geleden 1
Pieter en Natalja in de zaak aan de Brink in De Koog.
Fietsverhuur De Koog breidt breed assortiment uit Algemeen 28 feb, 16:00 13
V.l.n.r.: Ruben, John, Sander, Betsie en José.
Zaterdag 2 maar in de TXL Sporthal Fietsbeurs voor jong en oud: veiligheid voorop Advertorials 28 feb, 07:28 3
Afbeelding
Boekjes en Brabbels in de bibliotheek Algemeen 27 feb, 18:55
Yvonne Zomerdijk: In Bloei (2024) in Galerie Posthuys
Niet alleen de natuur op Texel ontwaakt, ook de kunstenaars van Galerie Posthuys presenteren zich in volle kleurkracht. In Bloei Cultuur 27 feb, 17:31 1