Martine van Hintum in de winkel van Beauty Outline.
Martine van Hintum in de winkel van Beauty Outline. Foto: Job Schepers

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Beauty Outline maakt ruimte voor plannen

Algemeen Advertorial

“December is feestmaand en daarom hebben we te gekke korting op tal van producten in onze winkel. Van kleding tot sierraden en van horloges tot parfums. Ook hebben we de zondag voor kerst weer muziek van Roxi Jasper in Beauty Outline.”

‘Hele decembermaand kortingen op topmerken’

Martine van Hintum vertelt duidelijk niet alles. Lachend stelt ze: “Klopt, we hebben ruimte nodig, want we gaan iets heel leuks doen. Maar daarover vertel ik pas in januari meer.”

De komende maand speelt Martine bijna zelf voor Sinterklaas. Er worden flinke kortingen weggegeven. “Bij schoenen van Guess bijvoorbeeld het tweede paar gratis en bij kleding geldt het tweede kledingstuk voor vijftig procent korting. Je kunt bij ons terecht voor een complete feestoutfit, inclusief mooie pumps of laarsjes. Het voordeel bij de sieraden van Buddha to Buddha variëert van dertig tot vijftig procent.”

Wat de wensen ook zijn, voor kerst is ieder cadeau bij Beauty Outline te vinden. Zo zijn er horloges van merken als Guess, Cluse,  iXXXi, Zinzi, Rosefield, Davis en VNDX. Ook hier zitten in december flinke kortingen op. 

Wie zijn partner wil verrassen met een geurtje, doet er verstandig aan om deze maand langs te gaan bij Beauty Outline, waar het Nederlandse merk Otentic flink is afgeprijsd. Wie het dan nog niet heeft gevonden, geen paniek. Gedurende de hele decembermaand zijn er nog veel meer leuke aanbiedingen.

Je zou bijna denken dat het opheffingsuitverkoop is bij de Beautysalon in De Koog, maar daar hoeven we ons volgens Martine absoluut geen zorgen over te maken. “Zeker niet. Het is gezellig druk en we hebben nog altijd heel veel plezier met het hele team. Voor zowel de winkel als met de salon hebben we weer genoeg ideeën voor het komende jaar, maar eerst de feestmaand. In dat licht hebben we bijvoorbeeld ook verschillende advent kalenders met mooie cadeaus.”

Roxi Jasper

Op zondag 24 december is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie: Roxi Jasper zingt tussen 11:00 uur en 17:00 uur kerstmuziek in de winkel. “Ze doet dit dus al zeven jaar en ze komt ook nu ze niet meer op het eiland woont. Er komen ook altijd allemaal kinderen meezingen. Daarnaast is er een hapje en een drankje en een cadeautje voor iedere betalende klant. Bovendien kan men de visagie laten doen, zodat je op en top aan het kerstdiner kunt plaatsnemen.”  

De salon is in december uiteraard ook gewoon geopend voor diverse behandelingen.

Beauty Outline

Nikadel 30

De Koog

Beautyoutline.nl

Afbeelding
Nieuwenhuis beste biljarter bij DVO Sport 17 uur geleden 1
Het Familietoernooi bij ZDH.
Familietoernooi voor voetballers bij ZDH Sport 19 uur geleden 1
Afbeelding
Molens De Traanroeier en Het Noorden geopend op Open Molendag Algemeen 20 uur geleden
Schilderij uit de expositie ‘Texels Landschap’ gemaakt door Joke Keijzer-Schraag
Expositie 'Texels Landschap' in De Twaalf Balcken Cultuur 21 uur geleden
Een vat Texels Geheim 2024 aan boord van de reddingboot.
Texels bier voor jubilerende KNRM Algemeen 6 mei, 10:30 1
Nieuwe verschijning op Texel: de Vogelfietssafari van Klaas de Jong.
Van bierfiets tot vogelfietssafari Algemeen 5 mei, 16:30 9
Martine van Huntum en haar team zijn al jaren de specialist in gezichtsbehandelingen.
Beauty Outline is de personal trainer voor je huid Advertorials 5 mei, 13:00
Eilanddichter Fiet van Beek draagt Tegenspraak voor.
TEGENSPRAAK Algemeen 5 mei, 12:00 1