Aron aan het werk als schakeltechnicus.
Aron aan het werk als schakeltechnicus. Foto: Aangeleverd

Dit artikel is geschreven door
Jeroen van Hattum

Jeroen van Hattum, Journalist Texelse Courant.

Aron Zeeman genomineerd als mediatalent van het jaar

Algemeen

Aron Zeeman (22) uit Den Burg is genomineerd voor titel ‘BMYoung Mediatalent van het Jaar’ van het Broadcast Magazine. Dat is een maandblad voor de omroepwereld in Hilversum. Aron is één van de drie genomineerden voor de titel die op 5 oktober wordt uitgereikt.

Aron is met zijn 22 jaar behoorlijk jong voor de nominatie, maar volgens zijn werkgever Euro Media Group in Hilversum verdient hij hem. Formeel is Aron nog ‘assistent’ maar in de praktijk is hij al actief als schakeltechnicus bij voetbalwedstrijden in de eredivisie en neemt hij regietaken op zich. 

Wat Aron volgens Broadcast Magazine nog meer onderscheidt, is zijn toewijding bij het opleiden van nieuwe collega’s en stagiaires in de assistenploeg.  ”Zijn collega’s beschrijven hem als een warm en empathisch persoon die altijd bereid is om anderen te helpen en te ondersteunen, zowel op de werkvloer als daarbuiten, met bovendien een gezonde dosis humor en zelfspot. Aron heeft een ongekende passie voor zijn vak en een oprechte interesse in de groei en ontwikkeling van zijn collega’s.”

Volgens Broadcast Magazine neemt hij de tijd om naar anderen te luisteren, hun ideeën te waarderen en hen te helpen groeien in hun rollen. “Zijn mentorrol is van onschatbare waarde gebleken voor velen die met hem hebben samengewerkt. En dan ben je dus pas 22!” Volgens Euro Media Group maken zijn vriendelijkheid, empathie, veerkracht en passie hem tot een “waardevolle aanwinst voor zowel onze klanten als onze organisatie als geheel.”

De passie voor televisie zat er al heel jong in bij Aron. Zijn oom Stado Hamer is actief in de mediawereld en zelf begon hij op zijn negende bij Radio Texel. Daarna was hij ook jarenlang actief bij Texel Kijken en Luisteren totdat hij naar Hilversum ging.

Afbeelding
Olifant duikt op bij voormalige school De Akker Algemeen 58 minuten geleden
Afbeelding
Programma's Ouwe Sunderklaas Algemeen 21 uur geleden 2
Afbeelding
Goed weekend voor Denise Betsema Algemeen 22 uur geleden 3
Afbeelding
Enquête: 89 procent wil helft of meer energie duurzaam opwekken Algemeen 3 dec., 11:30 3
Afbeelding
Texelse Santa Run Algemeen 3 dec., 10:11 13
Afbeelding
De lezersfoto - Winter is coming Algemeen 3 dec., 08:30 3
Afbeelding
Auto van de weg door gladheid Algemeen 2 dec., 20:00 15
Afbeelding
Beauty Outline maakt ruimte voor plannen Algemeen 2 dec., 16:00