Afbeelding
Foto: Molenkoog

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Start zwemseizoen Molenkoog

Algemeen

Het zwemseizoen 2022 in zwembad Molenkoog start op zaterdag 23 april. Om 11.15 uur zal het zwembad open gaan voor de eerste banenzwemmers. Vanaf 13.00 uur start het recreatief zwemmen.

De particuliere zwemlessen gaan weer van start vanaf maandag 25 april. U kunt uw kind vanaf 5 jaar nog steeds opgeven voor de zwemles. Dit kunt u doen op www.molenkoog.nl, vanaf 23 april kunt u dat ook aan de kassa doen. Net als vorige jaren kunnen de zwemleskinderen op internet hun eigen zwemprestaties volgen. Molenkoog gaat wederom werken met het leerlingvolgsysteem. Ook worden er weer voor volwassenen zwemlessen georganiseerd, deze lessen leiden op tot een diploma maar ook kan men werken aan techniekverbetering.

Al jaren wordt er een gedeelte van het bad vrijgemaakt voor het trim- of banenzwemmen. De afgelopen jaren hebben we gewerkt met een reserveringssysteem en dat is bijzonder goed bevallen, zowel bij de bezoeker als bij het personeel. Hier gaan we ook dit jaar mee door, er dient alleen gereserveerd te worden voor het banenzwemmen tussen 7.30 uur en 10.30 uur en in de avond uren. Voor banenzwemmen tussen 10.30 uur en 12.30 uur hoeft niet gereserveerd te worden. Ook voor het recreatief zwemmen kan men weer gewoon naar het zwembad komen.

De voorverkoop van de abonnementen is tot en met zaterdag 23 april. Op de openingsdag kan je nog je abonnement aan de kassa kopen voor het voorverkoop tarief. Vanaf zondag 24 april betaalt u voor een abonnement het normale tarief.

U kunt de abonnementen weer online bestellen en betalen. Ook kunt u uw kind opgeven voor zwemles, u heeft voor het volgen van zwemlessen een abonnement nodig. De zwemlessen moeten nog wel aan de kassa afgerekend worden.

Voor meer informatie kunt u terecht bij zwembad Molenkoog tel. 313373 of u kunt kijken op de website www.molenkoog.nl