Afbeelding
Foto: Evalien Weterings

Dit artikel is geschreven door
VVV Texel

VVV Texel

VVV Texel blikt terug en kijkt uit naar een jaar vol mooie uitdagingen

Algemeen

Met de lancering van de vernieuwde website texel.net, dito huisstijl én de live-gang van ons eigen boekingssysteem Travelbase, heeft VVV Texel al wat mooie hoogtepunten achter de rug. Deze lijn zet VVV Texel anno 2022 onverminderd voort. Een terugblik op het vorige kalenderjaar heeft ons geleerd dat VVV Texel opnieuw een uitzonderlijk, maar nu gelukkig positief coronajaar kende.

De pagina’s op onze website texel.net werden 25 miljoen keer bekeken. De berichten op social media bereikten 12 miljoen mensen. Het platform genereerde voor Texelse ondernemers bijna 23.000 boekingen, vooral buiten de schoolvakanties. Het totaal aan krantenberichten, blogs, artikelen en media-aandacht heeft voor Texel een gratis publiciteit ter waarde van ruim 4 miljoen euro opgeleverd.

2022: op naar (nog) beter!
De prille start van 2022 laat zien dat Texel onverminderd in trek is. De aanhoudende coronasituatie zorgt ervoor dat Nederlanders en stilaan ook weer meer Duitse gasten zoeken naar zekerheid. Dat zien we terug in zogenaamde vroegboekingen voor een verblijf op hun geliefde eiland.

Versterkt Marketing & Communicatie team 
Per 1 januari is Leonie Hoever in dienst getreden. Als Content Creator gaat ze aan de slag om het eiland zowel tekstueel als visueel nog beter onder de aandacht te brengen. Het team kan dankzij de nieuwe ‘Partnerships & PR’ functie nog slagvaardiger te werk gaan binnen het PR domein én zal gericht ondersteuning bieden aan TOP leden. Denise Berkeveld, afgelopen vier jaar werkzaam als Online Marketeer, pakt deze rol samen met Radna Trap vol energie op. Om gebruik te maken van lokale kennis blijven we in Duitsland gebruik maken van ons PR bureau Forvision. Voor België schakelen we specialist ‘Vraag het de Belg’ in, met toeristische klanten als Landal en Europarcs in hun portfolio vertrouwen we op mooie resultaten.

Recordhoogte waarde Texel Paspoort
Op 1 januari wordt traditiegetrouw altijd het nieuwe Texel Paspoort gelanceerd. In 2022 vieren we een mijlpaal, want het is de vijfde editie. Het Texel Paspoort is een uniek en exclusief cadeau voor gasten die hun accommodatie boeken via www.texel.net. Dit jaar staan in het paspoort 36 aanbiedingen, kortingen en cadeaus van Texelse ondernemers. Samen vertegenwoordigen ze een waarde van €355,-. Dankzij de partners was niet eerder de waarde van het Texel Paspoort zo hoog.

Zomaar een greep uit de projecten die in 2022 voor Texel hopelijk mooie hoogtepunten teweegbrengen. We blijven jullie informeren over de activiteiten en ontwikkelingen bij VVV Texel!

Afbeelding
Podcast Texelse Courant 25 april 2024 Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Roparun estafette op zondag 12 mei Algemeen 8 uur geleden 2
Afbeelding
Ongeval op rotonde Politie 24 apr, 14:10 12
Afbeelding
Optreden Artex Kamerkoor Herdenking Burghtkerk Cultuur 24 apr, 12:29
Afbeelding
Gamen (FIFA) en Bewegen in de meivakantie Algemeen 23 apr, 17:36
Evy Gobbens komt in de bieb voor de IVN Kinderlezing over zeespiegelstijging.
Activiteiten in de bieb tijdens de meivakantie Algemeen 23 apr, 14:58
Blauwe strepen voor de blauwe zones in Den Burg en De Koog waar de parkeerduur leidend is.
Geen actie om parkeren terug naar oude te brengen Algemeen 23 apr, 14:00 1
Afbeelding
Archeologische vondsten onder vloer Oudheidkamer Algemeen 23 apr, 10:45