Afbeelding
Foto: NIOZ/ JUSTINSINNER.NL

NIOZ zoekt Elektronicus

Algemeen Vacatures

DE VACATURE

Als Elektronicus verricht je werkzaamheden zowel in de werkplaats op Texel als bij veldwerk en vaartochten op onze onderzoeksvloot die momenteel wordt vernieuwd. Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de manager NMF Support en als je aan boord bent aan de hoofdwerktuigkundige en/of de expeditieleider. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden modificeren, repareren en testen van elektrotechnische apparatuur benodigd voor het wetenschappelijk onderzoek op zee en in onze laboratoria. Je draagt zorg voor de voorbereiding, administratie en configuratie van apparatuur benodigd voor expedities. Tijdens deelname aan de veld- en vaartochten draag je ook zorg voor het assembleren, bedienen, onderhouden en verhelpen van storingen aan apparatuur.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van documenten, handleidingen en gebruiksaanwijzingen voor apparatuur en instrueer je zo nodig de gebruikers en/of opdrachtgevers.

DE KANDIDAAT

Je beschikt minimaal over een MBO-niveau 4 opleiding richting elektronica, mechatronica, of gelijkwaardig. Als je ervaring hebt als elektronicus van zeegaande apparatuur bijvoorbeeld surveyapparatuur of ROV is dat een pré.

Uiteraard beschik je over goede communicatieve, administratieve vaardigheden en maak je makkelijk contact met verschillende menstypes. Je kunt goed zelfstandig werken en de juiste prioriteiten stellen. Gezien de internationale samenstelling van het NIOZ is een goede beheersing van de Engelse taal een must.

DE VOORWAARDEN

We bieden een uitdagende functie in een dynamische organisatie. Een fulltime dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (cao van NWO-I): Schaal 8, tussen de € 2.674,- en maximaal € 3.583,- afhankelijk van ervaring, 42 vakantiedagen, 13e maand en mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen of te verkopen. Daarnaast mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Voor meer informatie over de vacature: Lorendz.Boom@nioz.nl manager NMF Support. Voor alle andere vragen: Valentijn.Tiemensma@nioz.nl senior HR-adviseur.

Je kunt je motivatiebrief en CV uploaden via www.workingatnioz.com

Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 15 uur geleden
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 20 uur geleden 2
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32
De meierblis in Den Burg.
Meierblissen op Texel ontstoken Algemeen 30 apr, 20:00 1
Gezelligheid in Den Burg in 2023. Dit jaar ruimt de gemeente alle banken en hutten van tevoren op.
Redactie zoekt mooiste meierblisfoto's 2024 Oproep 30 apr, 10:30
Afbeelding
Voorjaarsmarkt in centrum Den Burg Algemeen 30 apr, 08:00 7
Schetsontwerp van het kunstwerk in het Thijssehuis.
Zoeken naar kleuren kunstwerk Thijssehuis Algemeen 29 apr, 13:45 14
Vlnr: Arco Garritsen en Jan Jacob Rab van de Zestig van Texel met in hun midden Jaap Witte.
Jaap Witte wint Schapenroosterbokaal en Lopertje Sport 29 apr, 10:00 2