Camping De Krim (Foto De Krim)
Camping De Krim (Foto De Krim)

Best Camping erkenning voor De Krim

Algemeen

Ook in 2014 is camping De Krim door de ANWB en de ADAC uitgeroepen tot Best Camping. Daarmee is De Krim één van de 139 Best Campings in Europa.

ANWB BestCamping is een kwalificatie voor één jaar, gebaseerd op de onafhankelijke campinginspecties door de ANWB en haar Duitse zusterclub ADAC. Deze campings worden jaarlijks geïnspecteerd. De samenwerking van de ANWB en ADAC leidt tot een eenduidige Europese standaard voor ruim 10.000 campings. Dat geeft duidelijkheid voor zowel de kampeerliefhebbers als de campings zelf.

"Onder de ANWB BestCampings zijn maar liefst 39 Nederlandse campings, de hoogste score van alle landen. Het zijn campings die in de campingclassificatie het maximale aantal van vijf sterren scoren, kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. De hoogste plaats hebben de 39 Nederlandse campings vooral te danken aan het uitstekende sanitair, de mooie terreinen en de vele voorzieningen."

Al met al een mooie waardering voor het kampeerterrein van De Krim, waar jaarlijks vele families hun vakantie vieren. Favoriet zijn nog steeds de Comfort Plus plaatsen met eigen privé-sanitair, maar ook de normale kampeerplaatsen blijven in trek. Met de uitbreiding van Golfbaan De Texelse naar 18 holes en de bouw van een indoor midgetgolf en lasergame zijn er voor de gasten weer nieuwe en aantrekkelijke faciliteiten bij gekomen.  

Afbeelding
“Vrijwilligste vrijwilligers" koninklijk onderscheiden Algemeen 1 uur geleden 4
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Projectassistent/ medewerker Grondzaken Algemeen 4 uur geleden 1
Afbeelding
Binnenlands Bestuur werpt zich op Emmalaan Algemeen 5 uur geleden 1
Afbeelding
Cursus strandvondsten bij Ecomare Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Gemeente Texel zoekt een Teamleider Inrichting & Beheer Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
'Zesde man' moet het verschil maken Algemeen 8 uur geleden 3
Afbeelding
Laatste herinnering Om (niet-) akkoord te geven RPV Texel Verenigingen 9 uur geleden
Afbeelding
Volop nieuwe films Cinema Texel Algemeen 11 uur geleden