Camping De Krim (Foto De Krim)
Camping De Krim (Foto De Krim)

Best Camping erkenning voor De Krim

Algemeen

Ook in 2014 is camping De Krim door de ANWB en de ADAC uitgeroepen tot Best Camping. Daarmee is De Krim één van de 139 Best Campings in Europa.

ANWB BestCamping is een kwalificatie voor één jaar, gebaseerd op de onafhankelijke campinginspecties door de ANWB en haar Duitse zusterclub ADAC. Deze campings worden jaarlijks geïnspecteerd. De samenwerking van de ANWB en ADAC leidt tot een eenduidige Europese standaard voor ruim 10.000 campings. Dat geeft duidelijkheid voor zowel de kampeerliefhebbers als de campings zelf.

"Onder de ANWB BestCampings zijn maar liefst 39 Nederlandse campings, de hoogste score van alle landen. Het zijn campings die in de campingclassificatie het maximale aantal van vijf sterren scoren, kampeerparadijzen uit het topsegment met veel voorzieningen. De hoogste plaats hebben de 39 Nederlandse campings vooral te danken aan het uitstekende sanitair, de mooie terreinen en de vele voorzieningen."

Al met al een mooie waardering voor het kampeerterrein van De Krim, waar jaarlijks vele families hun vakantie vieren. Favoriet zijn nog steeds de Comfort Plus plaatsen met eigen privé-sanitair, maar ook de normale kampeerplaatsen blijven in trek. Met de uitbreiding van Golfbaan De Texelse naar 18 holes en de bouw van een indoor midgetgolf en lasergame zijn er voor de gasten weer nieuwe en aantrekkelijke faciliteiten bij gekomen.  

The Promised Land vertelt een stukje Deense geschiedenis van de 18e eeuw.
Kong en Godzilla strijden zij aan zij Algemeen 26 minuten geleden
Afbeelding
Blokker-Intertoys zoekt een medewerker 2 uur geleden 2
Paaseieren zoeken met de Paashaas.
Paaseieren zoeken op Texel Algemeen 3 uur geleden 5
De podcast van 28 maart 2024.
Podcast Texel deze Week 28 maart 2024 Algemeen 20 uur geleden
De kust bij paal 9 eind vorig jaar.
Inloopbijeenkomst onderzoek zuidwestkust Texel Algemeen 27 mrt, 11:00 1
Afbeelding
Diabetes Challenge 2024, wandelen om gezond te worden en te blijven Algemeen 27 mrt, 09:06
Afbeelding
Op zoek naar een leuke uitdaging?? Vacatures 26 mrt, 16:27 2
De schrijvers bij Bunker Texla.
Kennismaken met de Texelse geschiedenis Algemeen 26 mrt, 12:30 1