Afbeelding
Oproep

Stuur foto’s van thuis #voorelkaar

Algemeen Coronavirus

We maken met z’n allen een bijzondere en onzekere tijd door hier op Texel. Via deze weg willen we u vragen om een foto te mailen van hoe u thuis (of op de werkvloer als u tot de vitale beroepen behoort) de coronacrisis beleeft. Een foto van thuis studerende kinderen, spelletjes met het gezin, thuis werken. Of misschien gewoon een foto om het eiland te laten zien dat het goed met u en de uwen gaat. Vrolijk zwaaiend. Misschien een steunbetuiging aan het zorgpersoneel en andere instanties op het eiland die het leven en de economie draaiende proberen te houden. 

Of juist een hart onder de riem voor al die mensen die een heel onzekere toekomst tegemoet gaan. Denk aan onze lokale ondernemers die verantwoordelijkheid dragen voor hun personeel en de daarbij horende gezinnen. We weten niet wat de toekomst brengt, maar een vrolijke noot in de krant kan hoe dan ook geen kwaad. 

Dus mail uw foto(s) van thuiswerk, plezier en steun naar redactie@texelsecourant.nl o.v.v. #voorelkaar en we maken er samen een mooi beeld van. Voor elkaar.

De Marsweg Zuid (Texelwende) tot aan de Marsweg.
Nieuwe woningen tot aan de Marsweg Algemeen 3 uur geleden 11
De Texelse Roparunners zijn aangekomen in Rotterdam.
Roparunners gefinisht in Rotterdam Algemeen 20 mei, 14:18 37
Afbeelding
De Omgevingswet in de praktijk Algemeen 20 mei, 13:30 1
Hulpdiensten in actie op het vliegveld.
Deense militair overleden na parachutesprong Algemeen 19 mei, 17:00 14
Een deel van de Texelse Roparunners bij de houten roltrappen van de Sint-Annatunnel onder de Schelde in Antwerpen. Dat is halverwege de route.
Roparunners op helft van de route Algemeen 19 mei, 13:30 5
Sperwer versus merel: 1-0
De Lezersfoto - Hebbes Algemeen 19 mei, 08:00
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig! - Femke Halsema Algemeen 18 mei, 10:30
Bordje bij paal 9.
De Lezersfoto - Zand erover Algemeen 18 mei, 08:00