Afbeelding
Foto: Bixiedag

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Bixie in manege Akenburg

Algemeen

Bij manege Akenburg manege wordt zondag 22 maart een Bixie wedstrijd gehouden. Kinderen die gek zijn op pony’s, die wedstrijdervaring op willen doen met hun (verzorg)pony, kunnen meedoen aan deze wedstrijd. 

Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de ponyclub. Op het programma staat een dressuurproef, springparcours en een spelletje. Er zijn proefjes voor verschillende niveaus, dus ook kinderen en pony’s met weinig ervaring kunnen meedoen. Voor de ruiters of pony’s die het spannend vinden, is er de mogelijkheid om de pony door een ouder aan de hand te laten begeleiden.

De kosten voor deelname zijn €5,- voor één proef en €10,- voor een dressuur- en springproef. Deelname aan het spelletje is gratis. Tijdens deze Bixiedag hebben we geen thema. Alle deelnemers krijgen bij aanmelding meer informatie over de proefjes, zodat eventueel van tevoren thuis geoefend kan worden. Voor aanmelden of meer informatie kunt u mailen naar: bixietexel@gmail.com. Bij inschrijving graag vermelden: naam deelnemer, leeftijd deelnemer, naam van de pony, categorie en aan welke onderdelen er wordt deelgenomen. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 13 maart. We verwachten er weer een superleuke dag van te maken!

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 1 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 4 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 6 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 6 uur geleden 7
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 7 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 7 uur geleden 15
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 7 uur geleden 16
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 8 uur geleden 5