Logo texelsecourant.nl

Prins Hendrikzanddijk in de race voor WOW-prijs 2019

De Prins Hendrikzanddijk maakt kans op de WOW-prijs 2019. Het is de prijs voor beste publieke samenwerking.

Op donderdag 19 september wordt bekend welke van de drie projecten die zijn genomineerd de juryprijs (€10.000,-) en de publieksprijs (€5.000,-) wint. Dat kunnen twee verschillende projecten zijn, maar ook hetzelfde. Voor de publieksprijs kan iedereen een stem uitbrengen. Stemmen kan via deze link

Dit jaar hebben 37 projecten zich aangemeld voor de WOW-prijs. Naast de Prins Hendrikzanddijk zijn nog twee projecten in de race: Integraal Ruimtelijk Programma Durgerdam en Praktijkproef Amsterdam. Provincie Noord-Holland is bij alle drie de projecten betrokken. Het prijzengeld kan onder andere worden gebruikt voor communicatie rond het project, een nieuw traject of een experiment.

Platform WOW (Water Ontmoet Water en Wegbeheerders Ontmoeten Wegbeheerders) stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Het doel: het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!