Logo texelsecourant.nl
Foto: Waves

WAVES Festival gratis toegankelijk

Het WAVES Festival dat van 19 tot en met 23 juni gehouden wordt op het strand bij Paal 17 is geheel gratis. Mensen die kaarten hadden gekocht, krijgen hun geld terug. Dat heeft de organisatie dinsdag bekend gemaakt.

Op woensdag 19 juni en zondag 23 juni was het festivalterrein al gratis toegankelijk. Mede dankzij de hulp van een groot aantal Texelse partners zoals Paal17, VVV Texel, De Krim en de Dorian Foundation is het festival nu op alle dagen gratis te bezoeken. Dorian van Rijsselberghe is als festivaldirecteur heel blij met deze ontwikkeling. "Ik geloof echt in dit concept en de toekomst van een surf- en muziekfestival op het prachtige Texel, gekoppeld aan de legendarische Ronde om Texel. Maar we hebben geleerd dat we een extra investering moeten doen om WAVES goed op de kaart te zetten, met name onder de Texelaars zelf. We zijn nieuw hé, zo gaat dat hier! Twee van de vijf festivaldagen waren al gratis en mede dankzij de steun van een aantal prachtige Texelse partijen kunnen we nu iedereen op alle dagen gratis toegang bieden tot het WAVES Festival. Dit is een mooi voorbeeld van hoe Texelaars zorgen voor elkaar en voor bezoekers van het eiland. Het wordt echt te gek. Muziek, sport en relaxen, wat wil je nog meer. Je gaat het beleven hier op Texel."

WAVES is topsport op het water, zoals de Ronde om Texel en een demonstratie wedstrijd van de toekomstige Olympische 'Foiling windsurfen' sport. Maar WAVES is ook livemuziek op het strand, verrijkt met lekker eten, clinics, beach yogalessen en kids-activiteiten. De volledige muzikale line-up en overige informatie over WAVES Festival is te vinden op www.wavesfestival.nl

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De snelheid op de verbindingswegen van en naar alle Texelse dorpen op 80 km/uur houden of naar 60 km/uur?Reageren!