Logo texelsecourant.nl
Foto: Job Schepers

"Klasse Nassen" opent deuren

De afhaalpizzeria op het Schilderend in Den Burg gaat weer open. Onder de naam "Klasse Nassen" is de toenmalige 'Pizza Mondo' nieuw leven geblazen onder de dagelijkse leiding van Peter Boonstra. Vanaf 14:00 uur vanmiddag is de keuken open. 

Gisteren werd de buurt uitgenodigd om kennis te maken met de medewerkers van de vernieuwde zaak. De eerste reacties zijn uitermate positief. "Zo! Die bodem is knapperig, er zit precies genoeg op en hij drijft niet van het vet. Uitstekende pizza", merkt één van de gasten op tegen eigenaar Simon Dros die de complimenten glunderend in ontvangst neemt.

"Ik had al eerder open gewild, zodat het team rustig kon wennen voor het seizoen aanbrak. Dat zat er door verschillende redenen niet in. Ik ben dan ook blij dat de reacties vanavond direct zo enthousiast zijn. Peter gaat 'de tent runnen' en daar heb ik alle vertrouwen in. Op ondernemersgebied help ik hem, maar de keuken is echt zijn domein. We hebben het keukenteam helemaal rond en ze zijn erg enthousiast."

Peter is blij dat de kop er af is. "Zo'n aftrap is altijd spannend. Wat zijn de reacties buiten?", vraagt hij terwijl hij druk bezig is met het klaarmaken van lasagne. De reacties waren donderdagavond eigenlijk enkel positief. Klasse Nassen heeft een veelzijdige kaart zonder teveel opsmuk. Een prima adres om af te halen. Of het nu om pizza, pasta, spareribs of een kapsalon gaat. Bovendien zijn er diverse complete maaltijden verkrijgbaar.

"Ik werk al jaren als freelance kok en heb onder meer bij diverse strandpaviljoens gewerkt en al langer terug met Rob Vos bij de Pelikaan. Bovendien heb ik ervaring met het heropstarten van failliete zaken. Dus een zaak die al een tijd gesloten was, moet ook helemaal goed komen. Het team heeft er zin in", stelt Peter (43).

Hij heeft gelijk, het enthousiasme druipt er donderdagavond vanaf. "En dat moet ook. Klasse Nassen moet een begrip worden. We gaan - met uitzondering van de dinsdag - iedere dag van 14:00 uur tot 22:00 uur open. We liggen hier mooi op de route naar en van het centrum. We hopen dat het snel gaat rondzingen en dat de mensen ons snel weten te vinden. Het aantal buurtbewoners dat vanavond is gekomen, is alvast veelbelovend", stelt Simon tevreden vast.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Het beheer van paden op de Hoge Berg door middel van schapenbegrazing is een goed idee.Reageren!