Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Gerard Timmerman

Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.

Fijnproevers genieten op Amusetour in Den Burg

Divers

Edwin Zwaneveld, gastheer in 't Schoutenhuys, serveert gebakken gamba met knoflookpernodschuim, paradijsbrood met ambachtelijke rauwe ham van scharrelvarken.

Aan tafel René en Anneke Kesting uit Alkmaar, deelnemers aan de Amusetour die zaterdag in Den Burg werd gehouden. Het was het zevende van de acht gerechtjes die het stel proefde tijdens hun culinaire ronde door Den Burg. ''Heerlijk'', vertellen ze over de delicatessen die net zijn voorgezet. Over hun bezoek aan de andere zaken lopen de reacties uiteen van uitstekend tot summier en teveel van het goede. Maar over het geheel zijn ze zeer tevreden. ''Gemiddeld een 8,5'', vertelt Anneke. Tevredenheid ook bij organisatie, over het aantal deelnemers. ''Wij hadden 83 reserveringen'', vertelt Edwin.

Afbeelding
Verhalen door De Vriendenkring Algemeen 22 minuten geleden
Piet Kooiman en Henk Cornelissen.
Podcast Texelse Courant 2 mei 2024 Algemeen 2 uur geleden
Martin en Karin Zeeman in de winkel aan de Waalderstraat.
Grabbelen bij Smakelijk & Meer Algemeen 6 uur geleden 18
Afbeelding
Multigames in de TXL Sporthal Sport 8 uur geleden 1
Spelletjes op het grasveld van S.V. De Koog.
Veel animo voetbalinstuif S.V. De Koog Sport 12 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe cursus aquarelleren bij Artex Cultuur 1 mei, 13:53
Porren in het vuur tijdens de meierblis.
Texel laat meierblis branden Algemeen 1 mei, 09:00 4
V.l.n.r.: Hugo Groothuis, Thomas Wassenaar, Kevin van Zuilekom, Mike van der Haas, Jan van Wijk, Herbert de Geer en Tim de Haan
Heren 1 schrijft historie met promotie Algemeen 30 apr, 22:32