Logo texelsecourant.nl

Mantje in top 50 schoenenzaken

  Zakelijk

"Mantje is al jaren een begrip op Texel en ver daarbuiten, met een goede kwaliteit en een veelzijdig assortiment." Met die woorden beoordeelt de jury van vakblad Tred Mantje Lifestores aan de Hogerstraat in Den Burg. De zaak is opgenomen in de lijst van vijftig beste schoenenzaken van heel Nederland.

Er zijn meer dan 2912 schoenenwinkels in Nederland waarvan wij tot de 50 beste schoenenwinkels van Nederland horen. De winkels in de top 50 zijn op alfabetische volgorde gepubliceerd, om de retailers evenveel eer te gunnen. Bij de verkiezing van de 50 beste schoenenwinkels van Nederland ging het niet alleen om retailers die de grootste orders plaatsen, maar vooral om ondernemers die zich op meerdere vlakken positief onderscheiden. "Denk hierbij aan innovatief ondernemerschap, ludieke acties,sterke online activiteiten, originele klantenbenadering, goed betalingsgedrag, aandacht voor training en opleiding, maatschappelijk verantwoord ondernemerschap of 'gewoon' een bijzonder mooi winkelinterieur", zo schrijft Tred.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!