Afbeelding

Dit artikel is geschreven door
Reumavereniging Texel

De Reumapatiëntenvereniging is er voor alle mensen met reuma op Texel

Reisje naar de Broeker veiling met RPV Texel op 2 juni 2022

Verenigingen

De Reumapatiëntenvereniging heeft een reisje op de planning voor haar leden. Op donderdag 2 juni - bootje 9 - staat een bezoek aan museum  Broekerveiling in Broek op Langedijk op de planning.

Joke van der Sluis, voorzitter van de Reumapatiëntenvereniging Texel schrijft: “Bij aankomst worden we verwelkomd met een kopje koffie/thee en wat lekkers. Hierna maken we een rondvaart door de landerijen en kunnen we deelnemen aan een veiling van groenten uit die omgeving.
Wie weet kunnen jullie groente voor een leuk bedrag meenemen naar huis. We krijgen een uitgebreide lunch en kunnen het museum bezoeken, dat zeker de moeite waard is. De terugreis naar Texel is half vier, of uiterlijk boot half vijf.

Aanmelden

In de bus is plaats voor vijftig personen. Aanmelden vooraf is dus noodzakelijk. Want vol is vol. De kosten voor de leden zijn €10,- en voor de partner/begeleider € 25,-. Het verzoek is dit bedrag over te maken naar rekeningnummer NL02RABO0362556822 ter name van Reumapatiëntenvereniging Texel onder vermelding van reisje Broeker Veiling. Aanmelden kan tot en met zaterdag 28 mei via email sijtsmad@kpnmail.nl, rpvtexel@texel.com met vermelding van bijzonderheden (zoals dieet). Aanmelden kan ook via een briefje in de brievenbus van Wagemakerstraat 24, Den Burg

Verzamelen om op de bus te stappen;
parkeerplaats Grisnigt Bernhardlaan, 08:30 uur, bij de Buureton: 08:35 uur of aangeven dat u op de boot ( 9:00 uur) erbij komt.

Afbeelding
Redactie op zoek naar mooiste koningsdagfoto's Oproep 4 uur geleden
Afbeelding
Woontij zoekt enthousiaste collega's 7 uur geleden
Afbeelding
Stichting Texels Museum zoekt een Lid Raad van Toezicht 9 uur geleden
Afbeelding
Rolf Bak Officier in Orde van Oranje Nassau Algemeen 10 uur geleden 8
Afbeelding
AB Texel zoekt administratief talent 10 uur geleden
Afbeelding
Harry Wetenkamp Lid in de Orde van Oranje-Nassau Algemeen 11 uur geleden 22
Afbeelding
Koninklijk lintje voor Jenny van Lubek Algemeen 11 uur geleden 18
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding Jany Schraag Algemeen 11 uur geleden 5