Afbeelding
Foto: Jeroen Schouwstra

Dit artikel is geschreven door
Job Schepers

Job Schepers, Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever

Open opstapavond kartbaan

Sport

De MAB club, afdeling karten houdt komende vrijdagavond een open opstapavond op Circuitpark Akenbuurt. Deze avond is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te karten, en er misschien wel over nadenkt om een eigen kart aan te schaffen en hier mee te gaan trainen en wedstrijden te rijden. 

Op de open avond zullen er karts klaarstaan van alle klassen die bij de MAB club rijden en waar in kan worden gestapt om het karten eens te ervaren. 

De kartgroep laat weten: “Jonge aanwas is er zeker. Er is nu een groepje jongens in de leeftijd van 4 tot en met 8 jaar bijna iedere week samen aan het rijden om het karten onder de knie te krijgen. Deze jongens rijden in een eigen kart en vinden het heel leuk om met én tegen elkaar te rijden en zo van elkaar te leren hoe de snelste ronden gereden kunnen worden. In dit groepje is zeker nog ruimte voor meer jonge enthousiastelingen. Er zijn kinderkarts en uitrusting beschikbaar.”

De open avond wordt gehouden van 18:00 tot 20:30 uur.

Het bovenstaande artikel heeft u gratis kunnen lezen. Dagelijks zijn onze acht redacteuren aan het werk om het nieuws en de achtergronden op Texel te verslaan. Wilt u alle artikelen kunnen lezen en de lokale journalistiek steunen, neem dan een abonnement. Dit kan al vanaf €7,10 per maand. Klik hier om ook abonnee te worden. Bent u al abonnee, maar nog niet digitaal? Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden om de krant online te kunnen lezen. U heeft dan direct toegang tot alle ‘EXTRA’ artikelen op onze website. Mail hiervoor naar abonnementen@texelsecourant.nl.

De Texelse Roparunners zijn aangekomen in Rotterdam.
Roparunners gefinisht in Rotterdam Algemeen 17 uur geleden 36
Afbeelding
De Omgevingswet in de praktijk Algemeen 18 uur geleden
Hulpdiensten in actie op het vliegveld.
Deense militair overleden na parachutesprong Algemeen 19 mei, 17:00 14
Een deel van de Texelse Roparunners bij de houten roltrappen van de Sint-Annatunnel onder de Schelde in Antwerpen. Dat is halverwege de route.
Roparunners op helft van de route Algemeen 19 mei, 13:30 5
Sperwer versus merel: 1-0
De Lezersfoto - Hebbes Algemeen 19 mei, 08:00
Eric Hercules en Arthur Oosterbaan.
Beestachtig! - Femke Halsema Algemeen 18 mei, 10:30
Bordje bij paal 9.
De Lezersfoto - Zand erover Algemeen 18 mei, 08:00
Afbeelding
Vacature Service Monteur Texel 17 mei, 17:53