Logo texelsecourant.nl
Nils Lely, Lara Kiljan, Remko van de Belt, Yolanda Legierse en Dries Veltkamp.
Nils Lely, Lara Kiljan, Remko van de Belt, Yolanda Legierse en Dries Veltkamp.

Ook PvdA presenteert kandidatenlijst

  Politiek

Remko van de Belt is de nieuwe lijsttrekker van de PvdA, hij volgt Alfred Schaatsenberg die deze positie vanaf 2002  invulde. De 32-jarige Lara Kiljan staat als echte nieuwkomer als nummer twee op de lijst. De top vijf wordt aangevuld met de ervaren leden Dries Veltkamp, Yolanda Legierse en Nils Lely. 

De lijst bestaat uit 22 namen waar Texelaars in maart op kunnen stemmen. "Allemaal leden die hiermee aangeven dat ze actief betrokken zijn bij de partij en Texel. Voorzitter Arthur Oosterbaan is heel tevreden over het resultaat. "Het laat zien dat de PvdA springlevend is op Texel en er echt samen voor wil gaan", meldt de PvdA.

Op de lijst staan zeven nieuwkomers. Opvallendste daarvan is Lara Kiljan op plaats twee. Lara is 32 jaar, heeft Texelse roots en woont sinds bijna een jaar met haar vriend op het eiland. Ze heeft al politieke ervaring opgedaan in de gemeente Rheden. De huidige fractievoorzitter Alfred Schaatsenberg staat als lijstduwer op plek 21 en Eric Hercules sluit zoals bij de vorige verkiezingen de lijst op nummer 22.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ieder dorp zou een toeristisch informatiepunt moeten krijgen.Reageren!