Logo texelsecourant.nl
Foto: Staatsbosbeheer

Excursie Dennen over dunning

  Natuur

Staatsbosbeheer houdt woensdag 27 maart een excursie in De Dennen.

De boswachter laat de plaatsen zien waar de dunning is uitgevoerd en licht toe waarom dit is gedaan, daarnaast is er gelegenheid om vragen te stellen. De start is om 11:00 bij 't Turfveld. Geïnteresseerden wordt gevraagd op de fiets te komen zodat meerdere plaatsen kunnen worden bezocht. 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar texel@staatsbosbeheer.nl, mocht het niet mogelijk zijn om op de fiets te komen laat dit dan even weten, dan houdt de boswachter hier rekening mee. 

Toekomstig bosbeheer

Dit en volgend jaar gaat Staatsbosbeheer het beheerplan voor haar terreinen binnen het Nationaal Park Duinen van Texel actualiseren. Belangrijke hulpmiddelen daarbij zijn de diverse inventarisaties, het N2000-beheerplan, Provinciaal Natuurbeleid, inbreng vanuit de Texelse samenleving en advies van het Nationaal Park. Bosbeheer is een van de thema's binnen dit beheerplan. Volg ons weblog om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, hier plaatsen wij binnenkort ook een oproep om met ons mee te denken over het nieuwe beheerplan.

Gerard Timmerman
Gerard Timmerman, verslaggever Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!