Logo texelsecourant.nl
Foto: NH Nieuws

Waalenburg onderwerp van gesprek bij 'Onze man op Texel'

  Natuur

Waalenburg, er is al veel over gezegd en gesproken. Mediapartner NH Nieuws laat in de serie 'Onze man op Texel' voor- en tegenstanders aan het woord. In deze eerste aflevering gaat verslaggever Ron Flens op pad met boswachter Jerome van Abbevé van Natuurmonumenten. 

In de komende periode zijn er tal van onderwerpen waar Flens zich mee bezig gaat houden. Vorige week schreef hij zelf: "Vanaf deze week maak ik elke week een reportage op Texel. Over allerlei onderwerpen. Nieuwe natuur, opvolging in het boerenbedrijf, onderwijs, uitgaan toen en nu, zorg, forensen op de boot, Ouwe Sunderklaas, honden, lichtvervuiling, daten, energie, etc...Reacties zijn erg welkom!"

Dit kan onder dit bericht, maar ook door een email te sturen naar ron.flens@nhmedia.nl.

Job Schepers
Verslaggever op een geliefd bananeneiland| Horecaverslaggever| Texelse Courant| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten

Wat vindt u?

De PvdA wil de OZB voor eigenaars en gebruikers van niet-woningen (bedrijven, vakantiehuizen, etc) verhogen naar het normtarief van het Rijk (onder het landelijke gemiddelde) om de gemeente meer armslag te geven. Goed plan?Reageren!