Logo texelsecourant.nl
Foto: Jitty Leyen
Foto: Jitty Leyen
De lezersfoto

De lezersfoto - Kleurenpalet

  Ingezonden

Na een weekje afwezigheid is De lezersfoto weer terug. Mooie luchten, de hunkering naar winter en een jaarcollage passeren de revue. Veel plezier. Heeft u nou een mooie foto gemaakt? Stuur hem naar de redactie en wij nemen hem mee! Deze foto kan natuurlijk van niemand anders zijn dan Henk Leyen. De vaste volgers herkennen de locatie waarschijnlijk meteen. 

"Het komt steeds dichterbij….", schrijft Ingmar de Boer bij dit winterplaatje. 

Normaal doen we niet aan reclame in deze rubriek, maar voor een vaste inzender als Aris Bremer maken we graag een eenmalige uitzondering. Hij schreef er bij: "Een tikkeltje brutaal! Sinds deze week is een verjaardagskalender met 12 Texelse foto's van mij uit verkrijgbaar bij de boekhandels in Den Burg en de Spar in Oosterend. Ook online is deze verkrijgbaar bij mijn uitgever." 

Louis Bakker stuurde twee foto's in, dit is er één. De ander werd verkozen tot lezersfoto van de week en siert een week lang de omslagfoto van onze Facebookpagina. 
Deze serie werd gemaakt door Nish Barnard. We sluiten deze editie af met een aantal prachtige foto's van Jitty Leyen. 

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Visroken, een oude traditie die onder meer tijdens de Strender Visrookwedstrijd in ere wordt gehouden, verdient de status van cultuurhistorisch erfgoed.Reageren!