Logo texelsecourant.nl
Op de foto met alle uitblinkers en het Koninklijk paar.
Op de foto met alle uitblinkers en het Koninklijk paar. (Foto: Jeroen van der Meyde)

Onvergetelijke ervaring voor Renate Smidt op Noordeinde

  Human Interest

Renate Smidt, de Texelse secretaresse van het jaar die werkzaam is bij SnelStart, heeft gisteren op paleis Noordeinde geluncht met Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima. Met laatstgenoemde zat zij zelfs aan één tafel tijdens de zogenoemde Uitblinkerslunch.

"Ik was heel zenuwachtig. Ik sliep de dag ervoor al in Wassenaar, zodat ik zeker niet te laat kon komen. Ik werd door de marechaussee al zo hartelijk ontvangen dat de zenuwen snel weg waren",vertelt ze. Volgens Renate hadden zowel de Koning als de Koningin zich goed verdiept in de gasten. De koning was bovenmatig geïnteresseerd in mijn werk en bleef wel een kwartier met me in gesprek. Heel bijzonder."

De jaarlijkse Uitblinkerslunch is voor Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. Dit jaar werden er 26 mensen uitgenodigd die recent een prijs of een andere onderscheiding hebben ontvangen voor hun prestaties op verschillende gebieden. Op de gastenlijst niet de minste namen. Zo prijkten er namen op de lijst als Eurovisie Songfestival-winnaar Duncan Laurence, voetballer Virgil van Dijk, journalist Jeroen Pauw en cabaretier Herman Finkers.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

e gemeente moet strenger handhaven op eigenaren die de stront van hun hond niet opruimen.Reageren!