Logo texelsecourant.nl
Petra Witte
Petra Witte (Foto: Job Schepers)
Gezond & Fit

"Korte lijntjes en eerlijk advies"

  Gezondheid

"Mensen moeten zeker zijn van hun beslissing, daarom moet je ook nee kunnen verkopen. Een eerlijk advies is enorm belangrijk in mijn werk."

Aan het woord Petra Witte. Sinds februari werkt ze samen met Martine Westerlaken in de salon aan de Wilhelminalaan in Den Burg. Petra is specialist als het gaat om diverse huidbehandelingen voor mannen en vrouwen zoals botox, fillers, het verwijderen van vlekjes en moedervlekken en behandelingen voor het tegengaan van overmatig zweten. "Ik hoor veel mensen die er al langer over dachten. Maar of ze moesten naar de overkant, of ze konden niet direct terecht. Doordat ik het zelf kan inplannen, kan men vaak nog dezelfde week bij mij terecht." Met fillers kunnen onder meer tekenen van het ouder worden rond de mondhoeken worden tegengegaan, botox wordt het ingezet bij het wegwerken van voorhoofdrimpels, frons en kraaienpootjes. Dit geeft niet alleen een fris uiterlijk, het gaat ook hoofdpijn en spanningsklachten tegen.

"Als klanten bij mij op bezoek komen, ga ik eerst goed met ze in gesprek over de wensen en de verwachtingen. Het beeld daarvan moet goed duidelijk zijn. Het gevoel moet voor beide partijen goed zijn. Als iemand ingrepen wil die met botox of fillers niet mogelijk zijn, geef ik dat ook aan. Soms willen mensen een totale facelift, dan geef ik ze advies en stuur ze door. Ik ga mensen niet overtuigen van een ingreep, waarvan ik weet dat ze er eigenlijk zelf niet achter staan. De beslissing moet bij de klant liggen. Ik vertel wat mogelijk is. Ook kun je mensen goed inlichten dat de huid soms wel even moet herstellen. Met name bij fillers, kan de huid een dag of twee dagen wat rood zijn. Het is handig dat mensen dat weten en ze hierbij rekening kunnen houden met geplande afspraken. Als de huid hersteld is, ziet men er een stuk jonger uit. Maar men moet ook niet verwachten dat je van een jaar of zestig ineens twintig lijkt. Ik denk ook niet dat je dat moet willen." Volgens Petra is het belangrijk om niet teveel te willen doen. "Alles moet herstellen en na twee weken zie je het eindresultaat. Mochten mensen dan nog vragen hebben, kunnen ze zo een afspraak maken. Dan is het handig dat ik op Texel werk en dat de lijntjes kort zijn. Ik zit om de hoek."

Petra Witte: 06-1996 2575,mooibijpeet@gmail.com. www.mooibijpeet.nl.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De verkoop van plastic flesjes - zoals burgemeester Uitdehaag bepleit - moet verboden worden:Reageren!