Logo texelsecourant.nl
Foto: Job Schepers

Fedde Le Grand op Sun Beats

  Cultuur

SunBeats op 14 en 15 juli op paal 17 bestaat dit jaar vijfien jaar en viert dat op grootse wijze. De organisatie meldt dat "werkelijk alles uit de kast getrokken en een killer line-up is samengesteld."

Headliner is Fedde Le Grand. Hij wordt gezien als één van de meest toonaangevende personen in de House scene, wiens invloeden zijn terug te vinden in de hele elektronische dance-industrie. Le Grand behoort volgens de prestigieuze DJ Mag Top 100 al bijna een decennium tot de meest invloedrijke DJ's, is bekroond met ontelbaar veel awards en heeft remixes gemaakt voor de allergrootsten in de muziekindustrie.

Verder maken de heren van Chocolate Puma de overtocht naar het "Ibiza van het noorden." Het Nederlandse Power-house duo weet hoe ze klassiekers moeten droppen. Het duo begon namelijk al in de vroege jaren '90 met het produceren van muziek. Muziek waarmee zij club hits scoorden onder verschillende namen. De meeste bekende zijn waarschijnlijk The Goodmen en Jark Prongo.

Zo ook Soulvation, House4Pleasure, Mell Tierra, DJ Rose en Gio Goose. Laatst genoemden behoren al jaren tot de vaste line-up en mogen tijdens het jubileum natuurlijk niet ontbreken.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

De gemeenteraad moet instemmen met het autoluw maken van het centrum van Den Burg.Reageren!