Logo texelsecourant.nl
Rosa Harbers krijgt het eerste boek van Threes Anna.
Rosa Harbers krijgt het eerste boek van Threes Anna.

Boekpresentatie in keuken Gollards

  Cultuur

Threes Anna heeft zaterdag het eerste exemplaar van haar nieuwe roman Paradijsvogel overhandigd aan Rosa Harbers van Texels Welzijn.

Dat gebeurde in de keuken van de Gollards in Den Burg. Niet de meest gebruikelijke plek om een roman te presenteren, maar wel passend binnen het thema van het boek.

Dat gaat over het luxe leven van een vrouw in een resort voor ouderen in Florida. Het luxe leven blijkt schijn als de vrouw ontdekt dat haar overleden man haar met torenhoge schulden achterlaat. Threes Anna, die al jaren op Texel woont, verbleef voor het schrijven van de roman een tijdje in een resort voor ouderen in Amerika om zich nader te verdiepen in het werkelijke leven achter de facades.

Ze meldde zich voor het schrijven van de roman ook aan als vrijwilliger bij Tafeltje Dekje van Texels Welzijn en als dank daarvoor kreeg Rosa Harbers het eerste boek. 

Jeroen van Hattum
Journalist Texelse Courant.
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Om mensen met een economische en/of maatschappelijke binding aan Texel voorrang te geven op de woningmarkt wil het college een koopprijsgrens instellen van €450.000,- (en een huurprijs van €720,42). Alleen boven die prijs mogen niet-Texelaars kopen/huren.Reageren!