Logo texelsecourant.nl
Bill Skarsgård speelt de rol van Pennywise.
Bill Skarsgård speelt de rol van Pennywise. (Foto: Filmfoto)

Zinderend slot IT in cinema Texel

  Cultuur

"We all float down here..." Bij die quote weet menig horrorfilmfan al hoe laat het is. IT is terug. Het tweede deel van de remake van misschien wel de meest succesvolle horrorfilm aller tijden is vanaf deze week te zien in Cinema Texel.

IT Chapter Two:

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti de 'Losers Club' weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm aller tijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen, vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen... Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Programma:

Voor de mensen die van ietwat vriendelijkere films houden, is er ook genoeg te zien in de bioscoop. 'Lion King', 'Angel has Fallen', 'Angry Birds 2', 'Huisdiergeheimen 2' en 'Fast & Furious Hobbs and Shaw' zijn geprolongeerd. Het volledige programma ziet er als volgt uit:

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ik vind het jammer dat de Sportraad ermee stopt.Reageren!