Logo texelsecourant.nl
Foto:

Loon naar werken voor Hart van Texel met certificaat Tripadvisor

Dolblij zijn Anita Muilwijk en Niek Zuidhoff van restaurant Hart van Texel op de hoek van de Zwaanstraat en de Gravenstraat in Den Burg. Deze week ontvingen zij het certificaat van uitmuntendheid van Tripadvisor, een internationale website, waarop deelnemers hun beoordelingen zetten .

"In 2017 begonnen wij met Hart van Texel zonder enige ervaring op het gebied van een eigen horeca zaak. We haalden in no time al onze benodigde papieren. We schreven een bedrijfsplan met als uitgangspunt: 'uitsluitend datgene geven wat je zelf graag wil ontvangen'. Tegengas was er ook van kritische omstanders: 'waar beginnen jullie aan', 'Op die locatie is nog nooit iemand echt succesvol geweest.' Tegengas hebben wij omgezet als benzine om de motor nog beter te laten draaien", stelt Niek.

De beloning kwam uiteindelijk woensdag. "Een certificering gedaan door de allerbelangrijkste mensen voor ons bedrijf: onze gasten. Hoe je het ook wendt of keert: toeristen maken massaal gebruik van Tripadvisor. Daar waar het gaat om het kiezen van een restaurant in toeristisch gebied", vertelt Niek.

Hart van Texel kreeg 4,5 van de vijf maximale punten op basis van 92 beoordelingen.

Job Schepers
Hoofdredacteur Texelse Courant| Horecaverslaggever| Texelaar met migratieachtergrond| ijsbaanverslaggever
Meer berichten
 

Wat vindt u?

Initiatiefnemers van de petitie "Zeg nee tegen 5G" waarschuwen dat 5G (snel internet) schadelijke is voor onze gezondheid. Mee eens of niet mee eens?Reageren!